Altın & Dolar

Altının rotası belli oldu! Bugünden itibaren gram altın böyle olacak! Altını bilen adam İslam Memiş ilk kez açıkladı

Altını bilen adam İslam Memiş,  altın tedariği ve işçilik maliyetiyle ilgili sıkıntıların kısa süreceğini söyleyerek bugünden itibaren başta gram altın olmak üzere diğer altın çeşitlerinde düzelmelerin olacağını belirtti.

Altını bilen adam İslam Memiş, altın yatırımcılarına seslenerek bugünü işaret etti. Altında arz sıkıntısının yaşandığını belirten İslam Memiş, bugünden itibaren sorunların gideceğini açıkladı.

ALTININ NEREYE GİTTİĞİ BELLİ DEĞİL!

İslam Memiş, özellikle çeyrek, yarım ve ziynet altında sorun olduğunu belirten Memiş: "Son bir aydır Darphane Genel Müdürlüğü'nün basmış olduğu sarrafiye grubu altınlarda (çeyrek altın-yarım altın-ziynet altın) arz tarafında ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Piyasa altını sürüyorlar, altının nereye gittiği belli değil.'' diyerek sitem etti.

O ALTINI ALMAYIN!

Memiş uzun zamamdır sarrafiye altın almayın diye üstüne basa basa açıklama yapttığını hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:'' altın Aylardır sarrafiye altın almayın bir çeyrek altında 75 lira işçilik mi olur diyorum. Son bir aydır özellikle tuhaf bir durum vardı tüm videolarda da bunu dile getirdim.'' dedi. 

 

BUGÜNDEN SONRA ALTIN NE OLUR?

Altın tarafındaki işçiliklerdeki istismarları bir ay boyunca çok konuşulduğunu ama pazartesi gününden sonra altın üretiminde bir normalleşme işçiliklerde bir normalleşme görüleceğini belirtti. 

ALTIN HER AY NORMALLEŞECEK

Memiş: ''Toparlayacak olursak altın üretiminde işçilik tarafında bundan sonra herhangi bir problemle karşılaşmayacaksınız. Her ey eskisi gibi normalleşecek. Daha çok normalleşecek. Bir problem daha var ithalat problemi. Onu da çözdükten sonra gram altın tarafında da problemler çözülecek, tamamen içerideki kaos havası bitmiş olacak.'' dedi. 

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR? 25 MART 2024 ALTIN FİYATLARI

25 Mart 2024 altın fiyatları güne düşüşle başladı. Yatırımcılar altın alıp satmak isteyenler özellikle ''gram altın bugün ne kadar? sorusunu araştırıyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası faiz kararı ve Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselişe geçmişti. Altın fiyatları yeni haftaya ise düşüşle başlayarak gram altın 2,467 liradan işlem görüyor. 

Altında ters dalga! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 25 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın mı alalım, dolar mı? Elinde parası olanlar sordu! Mert Başaran son noktayı koydu!

Gram altın 3.000 TL olacak diyen İslam Memiş yatırımcıların büyük hatasını açıkladı! Bu rakamları gören kaçırmasın!