04 / 05 / 2024

Altınlarınızı hemen saklayın! Öyle bir tahmin geldi ki uykularınız kaçacak!

Altınlarınızı hemen saklayın! Öyle bir tahmin geldi ki uykularınız kaçacak!

Amerika Merkez Bankası'nın (FED) altın ve dolar üzerinde  etkileri devam ediyor. Altın fiyatları için Almanya'nın en büyüklerinden biri olan Deutsche Bank’taki ekonomistlerden uykuları kaçıracak yeni tahmin geldi. 



ALTINLARINIZI SAKLAYIN

Yatırımcılar piyasalardaki gelişmeleri ilgiyle takip ederken, Almanya'nın dev bankası Deutsche Bank'taki ekonomistlerden sarı metal için kritik bir değerlendirme geldi.

Analistler, bir ons altının güvenli liman çekiciliğini sürdürmesini bekliyorlar. Ayrıca değerli metal fiyatlarının Haziran 2023'te 2.100 dolara ulaşacağını tahmin ediyor.

Altınlarınızı hemen saklayın! Öyle bir tahmin geldi ki uykularınız kaçacak!

 Ekonomistler, son gelişmeleri ve altın üzerindeki etkisini şu şekilde açıkladı: "Yükselen reel faizler altın için ters bir rüzgar. Ancak, faiz görünümü açısından piyasanın şimdiden en yüksek şahinliği fiyatladığını düşünüyoruz. Altının riskten korunma özelliklerinin de öne çıkması olası. Altın fiyatlarının Haziran 2023’te 2 bin 100 dolar olacağını tahmin ediyoruz.”

Kuyumcularda bugün gram altın ve çeyrek altın ne kadar? Yatırımcılar tetikte! 21 Haziran 2022 güncel altın fiyatları

Fırladı! Altın yatırımcısının ağzı kulaklarında! Bu rakamlar çok konuşulacak! Son dakika altın fiyatları 21 Haziran 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön