28 / 04 / 2024

Altınordu'da yol iyileştirme çalışmaları başladı!

Altınordu'da yol iyileştirme çalışmaları başladı!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yol iyileştirme çalışmalarına başladıklarını, hedeflerinin mevcut yolları korumak ve yeni yollar ilave etmek olduğunu söyledi. Tekintaş, mevcut yolların iyileştirilerek konforunun artırılacağını belirtti...




Ordu Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yol iyileştirme çalışmalarına başladıklarını, hedeflerinin mevcut yolları korumak ve yeni yollar ilave etmek olduğunu söyledi.


Başkan Tekintaş ve İmardan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli, Bahçelievler Mahallesi'nde yollarla ilgili yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş, inceleme sonrasında yaptığı değerlendirmede, mevcut yolların iyileştirilerek konforunun artırılacağını belirtti.


Başkan Engin Tekintaş, şöyle konuştu: “Fen İşleri Müdürlüğümüzün özellikle yaz ayının gelmesi dolayısıyla hazırlamış olduğu program bugün itibariyle başlamış durumdadır. Özellikle mevcut asfalt ve parke yollarımızı mümkün olduğunca kullanılabilir halde tutabilme çalışmaları yürütülüyor. Karayolları standardında olan kesme, temizleme ve alt malzemeyi doldurma, üzerine sıcak asfalt ile birlikte yamama sistemiyle yolumuzu koruyucu, mevcut halinin konforunu artıracak çalışmayı yürütüyoruz. Başkan Yardımcımız Fatih Evli beyinde talimatları doğrultusunda arkadaşlarımız bölgesel olarak çalışmalarına başladılar. Devamı da parke yollarla ilgili olacak. Standardı yüksek bir yenileme, tamirat ve yol üstü konforunu en iyi şekilde sağlayacak çalışmalar sürdürülecek. Hedefimiz, mevcut yolları koruyabilmek, hem de yeni yollar ilave edebilmektir. Yeni yollar ile ilgili çalışmalar, program çerçevesinde hazırlanıyor. Onlarla ilgili tüm hazırlıklarımızı yapıp müteahhit firmalarımız ile birlikte bu çalışmaları sürdüreceğiz. Bizim öncelikle var olan yolları korumamız lazım. Bu güzel çalışma öncelikle koruma ile ilgili başlangıçtır. Bu yaz mevsimini en iyi şekilde, konforu artırılmış bir çalışma programı ile sürdürmeye devam edeceğiz.”



Ordu Yorum


Geri Dön