12 / 05 / 2024

altınorduda yeni yollar açılacakmı

altınorduda yeni yollar açılacakmı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yol iyileştirme çalışmalarına başladıklarını, hedeflerinin mevcut yolları korumak ve yeni yollar ilave etmek olduğunu söyledi. Tekintaş, mevcut yolların iyileştirilerek konforunun artırılacağını belirtti...

2023'ün son günü gram altın 2 bin 54 lira! Altın yeni yıla rekorla giriyor! 31 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, 2023'ün son günü  yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 54 lira olurken yeni yıla rekorla giriş yapıyor. Peki çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli altın bugün ne kadar oldu? İşte 31 Aralık 2023 Pazar altın fiyatları.

Gram altında yeni rekor: 2 bin lirayı geçti! Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları bugün yeni rekora imza attı. Ons altındaki yükseliş ve döviz kurlarındaki volatilitenin etkisiyle gram altın bugün 2 bin lirayı geçti. 

Gram altında yeni zirve! 

Altının ons fiyatı 6 ayın zirvesinde yatay hareket ederken, gram altın ve ons altın dolar kurundaki yükselişle yeni zirvesine ulaştı. Bugün gram altın ne kadar oldu? 28 Kasım gram altın fiyatı kaç lira? İşte 28 Kasım 2023 gram altın fiyatı...

Altında yeni yılın rotası belli oldu! Yeni rekorlar gelecek! Uzmanlar altının yeni rotasını peş peşe açıkladı!

2024’e kadar yeni rekorlar kırması öngörülen altın fiyatları, yatırımcılar için önemli bir odak noktası durumuna geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yol haritasını paylaştı. İşte detaylar...

Altında yeni operasyon çekilecek! 1 gram bile altını olanlar acil! İslam Memiş ''sakın tuzağa düşmeyin'' diyerek uyardı!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altında yeni operasyonun çekileceğini açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

Altında yeni döneme girilecek diyen Hatice Kolçak altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para piyasası ile ilgili yaptığı yorumlarla bilinen ünlü ekonomist Hatice Kolçak ''altında yeni döneme girilecek'' diyerek altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Koza Altın, yeni cevher madeni açıyor!

Türkiye'nin önemli maden şirketleri arasında yer alan Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir cevher madeni açmak için resmi başvuruyu yaptı. 

Koza Altın, yeni altın ocağı açıyor!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için resmi başvuruyu yaptı. 5 yıllık süreçte 355 bin ton cevher çıkarılması hedefleniyor. 

Gram altında yeni rekor geliyor: Uzman isimler 1.900 TL için tarihi verdi! Altını olan herkes hemen baksın! 

Altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği sık sık merak ediliyor. Gram altında yeni rekor geliyor: Uzman isimler 1.900 TL için tarihi verdi! Altını olan herkes hemen baksın! 

Her tahmini tutan İslam Memiş 40 yılda bir gelir" diyerek gram altında yeni fırsatı açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarıyla ilgili yeni tahminde bulundu. Tarih veren İslam Memiş "40 yılda bir gelen fırsat" diyerek açıkladı. Memiş, yeni rekorların gelebileceğini duyurdu. İşte tüm detaylar...

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Altın fiyatlarında sürprizler geliyor! İslam Memiş yeni rekoru açıkladı 

Altın fiyatlarında son dakika sürpriz geldi. Gram altın, yarım altın, çeyrek altın, tam altın, ons altında yeni dönem başlıyor. İslam Memiş'in işaret ettiği süre doldu. İslam Memiş kritik seviyeyi verdi. İşte tüm detaylar...

altınorduda yeni yollar açılacakmı Haberi

altınorduda yeni yollar açılacakmı


Ordu Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yol iyileştirme çalışmalarına başladıklarını, hedeflerinin mevcut yolları korumak ve yeni yollar ilave etmek olduğunu söyledi.


Başkan Tekintaş ve İmardan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli, Bahçelievler Mahallesi'nde yollarla ilgili yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş, inceleme sonrasında yaptığı değerlendirmede, mevcut yolların iyileştirilerek konforunun artırılacağını belirtti.


Başkan Engin Tekintaş, şöyle konuştu: “Fen İşleri Müdürlüğümüzün özellikle yaz ayının gelmesi dolayısıyla hazırlamış olduğu program bugün itibariyle başlamış durumdadır. Özellikle mevcut asfalt ve parke yollarımızı mümkün olduğunca kullanılabilir halde tutabilme çalışmaları yürütülüyor. Karayolları standardında olan kesme, temizleme ve alt malzemeyi doldurma, üzerine sıcak asfalt ile birlikte yamama sistemiyle yolumuzu koruyucu, mevcut halinin konforunu artıracak çalışmayı yürütüyoruz. Başkan Yardımcımız Fatih Evli beyinde talimatları doğrultusunda arkadaşlarımız bölgesel olarak çalışmalarına...