17 / 05 / 2024

Alya Merkezefendi projesiyle Zeytinburnu'na 456 yeni konut geliyor! 

Alya Merkezefendi projesiyle Zeytinburnu'na 456 yeni konut geliyor! 

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Merkezefendi

Yeni yatırımlar için start veren BOSS4 Gayrimenkul, Alya Merkezefendi projesiyle 456 adet konut ve 15 adet dükkan inşa edecek. İşte detaylar...



ÇED sürecinin başladığı Alya Merkezefendi projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri yer alıyor. 

Alya Merkezefendi projesi Zeytinburnu İETT bloklarının yerinde yükselecek. Söz konusu proje alanının batısında Sabriülker Sokak, kuzeyinden Mevlevihane Caddesi, doğusunda da İETT Bloklar Yolu yer alıyor. Ulaşım metrobüs, minibüs, otobüs ve metro ile sağlanıyor.

Proje sahasının kuşuçuşu mesafe bakımından en yakın konut 45 metre doğusunda yer alıyor. Ayrıca proje alanının 25 metre kuzeybatısında Atatürk KYK Yurdu, 25 metre güneydoğusunda Merkezefendi Camisi, 30 metre kuzeyinde Vakıf Üniversitesi Şantiyesi, 135 metre güneyinde Zeytinburnu 75. Yıl Ortaokulu ve 350 m batısında E-5 Yolu yer alıyor.

Alya Merkezefendi projesiyle Zeytinburnu na 456 yeni konut geliyor! 

Alya Merkezefendi projesinde hafriyat ve zemin işlerine Kasım ayında başlanılması ve 36 ay sürerek Kasım-2025'te sonlandırılması planlanıyor. Söz konusu projenin Kasım-2025 tarihinde tamamlanarak işletmeye açılması planlanıyor.

Alya Merkezefendi Konutları Projesi bodrum katlarda 500 araçlık otopark yer alacak. Söz konusu proje kapsamında sosyal tesis yapılacak olup bünyesinde; havuz, sauna, hamam, buhar odası ve fitness yer alacak.

Web: http://www.boss4.com.tr/

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç! 

Alya Teras'ta teslimler başladı!


projeye sor



Geri Dön