05 / 05 / 2024

Aman dikkat! SGK'da birikmiş paranız olabilir! Hesabınızı hemen kontrol edin!

Aman dikkat! SGK'da birikmiş paranız olabilir! Hesabınızı hemen kontrol edin!

SGK belirli koşulları sağlayan vatandaşlara toplu para ödemesi yapmaya başladı ve bu ödemeler 40.000 TL bedeline olacak. Başvuru yapabilen herkes bu ödemeden yararlanabilir. Ayrıntılı bilgi ve şartlar haberimizde.



SGK, belirli koşulları sağlayan vatandaşlara 40.000 TL bedeline biriken TL'leri toplu peşin para ödemesi yapmaya başladı. Bu ödemelerden yararlanmak için e-devlet kapısı üstünden kontrol edebilirsiniz.

 Bu vesile ile SGK'daki biriken paranızı kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, sosyal yardım paraları da SGK'da birikebiliyor ve e-devlet üzerinden bu paralarınızı da basitçe kontrol edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve koşullar için SGK'nın kullandığı resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Aman dikkat! SGK da birikmiş paranız olabilir! Hesabınızı hemen kontrol edin!

SORGULAMALAR E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILIYOR

E-devlet üstünden TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapmanızın akabinden sonra "SGK Tescil ve Hizmet Dökümü/ İş Yeri Ünvan Listesi" yazarak arama butonuna basmanız yeterli olacak. Bu vesile ile SGK'da biriken paranızın ne kadar olduğunu yada olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca, SGK'da sosyal yardım paraları da birikebiliyor ve bu paraları öğrenmek için de e-devlet kapısı tercih edilebilir. Misal, size farkında olmadan bağlanmış çeyiz yardımı ya da ölüm aylığı gibi maaşları da SGK'da kontrol edebilirsiniz. Sizin adınıza biriken paraları öğrenmek için gereken tek şey e-devlet  üstünden basit bir kontrol yapmak olacaktır.

Aman dikkat! SGK'da birikmiş paranız olabilir! Hesabınızı hemen kontrol edin!


Geri Dön