05 / 05 / 2024

SGK'da birikmiş paranız olabilir! Bayram öncesi ibanlara tam 40 bin TL yatıyor!

SGK'da birikmiş paranız olabilir! Bayram öncesi ibanlara tam 40 bin TL yatıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), şartları taşıyan kişilere toplu para ödemesi yapmaya başladı. Bu kapsamda, SGK'ya kayıtlı olan ve belirli şartları sağlayan vatandaşlara 40.000 TL toplu nakit para ödemesi yapılacak.



Sosyal Güvenlik Kurumu'nda (SGK) biriken paralarınızı kontrol etmek ve başvuru yapmak e-devlet üzerinden oldukça kolay! SGK, toplu nakit ödemeleri için 40.000 TL tutarında ödeme yapacak ve paranızı banka hesabınıza aktaracak. Şartları sağlayan herkes bu ödemeden faydalanabilir. SGK, para ödemeleri konusundaki detaylı bilgi ve şartlar haberimizde yer alıyor.

SGK da birikmiş paranız olabilir! Bayram öncesi ibanlara tam 40 bin TL yatıyor!

E-devlet toplu para sorgulama

Sosyal Güvenlik Kurumu'nda birikmiş parası olduğunu bilmeyen ve haklarını alamayan pek çok kişi için konuyla ilgili yeni bir bilgilendirme yayınlayarak vatandaşların bu paralarını kolaylıkla kontrol edebilmesini sağlıyor.

E-devlet kapısı üzerinden TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra, "SGK Tescil ve Hizmet Dökümü/ İş Yeri Ünvan Listesi" yazarak arama butonuna tıklamanız yeterli olacak. Bu sayede SGK'da biriken paranızın olup olmadığını kontrol edebileceksiniz.

Ayrıca, sosyal yardım paraları da SGK'da birikebiliyor. Örneğin, farkında olmadan size bağlanmış çeyiz yardımı ya da ölüm aylığı gibi maaşları da SGK'da kontrol ederek öğrenebilirsiniz. SGK'da sizin adınıza biriken paraları öğrenmek için e-devlet kapısı üzerinden yapacağınız basit bir kontrol yeterli olacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön