06 / 05 / 2024

Amazon, Hepsiburada, N11.com, Çiçeksepeti ve Trendyol’dan World Card avantajları başladı

Amazon, Hepsiburada, N11.com, Çiçeksepeti ve Trendyol’dan World Card avantajları başladı

30 Eylül 2022 tarihine kadar Amazon.com.tr, Hepsiburada, N11.com, Çiçeksepeti ve Trendyol internet sitesi ve mobil uygulamalarından World Card ile tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri alışverişinize 40 TL, toplamda da 200 TL WorldPuan kazanma fırsatı sizi bekliyor. 



Kampanya kapsamında kazanılan WorldPuan'lar açık statülü Yapı Kredi bireysel kredi kartları ya da TLcard'lara en az 1 adet kullanıma açık Yapı Kredi bireysel kredi kartı ya da TLcard olması durumunda 5 Ekim 2022 tarihinde yüklenecek. WorldPuanların son kullanım tarihi 5 Kasım 2022 olacak. O tarihe kadar kullanılmayan puanlar 6 Kasım 2022 itibari ile geri alınacak. 

Yapı Kredi bireysel kredi kartı ve bireysel TLcard müşterilerinin, SMS ile kampanyaya katılmak için ‘KAZAN’ yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454'e göndermesi gerekiyor. Müşterilerin SMS ile katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartlarının veya bireysel TLcard’larının olması gerekiyor. World Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak isteyenlerin SMS göndermesine gerek yok.  

Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanyaya katılmak için ‘KAZAN’ yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra ‘AL’ yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermeleri gerekiyor.

Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanyaya katılmak için ‘KAZAN’ yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra kartın son 6 hanesini SMS ile 6635’e göndermeleri gerekiyor.

Kampanyaya World Mobil uygulamasından katılmak isteyenlerin “Hemen Katıl” butonuna tıklaması gerekiyor. Ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılacak ancak puan yüklemesi asıl karta yapılacak.

Editör notu: Bu haber 07:00 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18,29 TL'dir. Euro kuru 18,38 TL, altının gramı ise 981.62 TL'dir. 

Ayrıntılı bilgi için: http://www.worldcard.com.tr/

Erzurum Çat TOKİ'de 60 bin 800 TL peşinatla! 

Erzurum Aşkale TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

Kira yardımına yüzde 40 zam geldi! İşte il il kira yardımı 2022!

Elimizdeki altınları bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Bakmayan pişman olur

Emekli promosyonlarında az önce kırmızı kodla geçildi! İş Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat...

 

 

 


Geri Dön