06 / 05 / 2024

Amazon'dan 'Gülümseten Kasım' kampanyası geliyor! En uzun indirim kampanyasından 7,90 TL'ye yararlanabilirsiniz! 

Amazon'dan 'Gülümseten Kasım' kampanyası geliyor! En uzun indirim kampanyasından 7,90 TL'ye yararlanabilirsiniz! 

Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, 1-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Gülümseten Kasım" kampanyası ile şimdiye kadarki en uzun indirim kampanyasına imza atılacağını belirtti. İşte Amazon'un o kampanyasının detayları...



Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, "1-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek Gülümseten Kasım boyunca, çocuğunuzun yarıyıl için istediği oyun bilgisayarı, evcil hayvanlarınız için oyuncaklar, kendi tarzınızı yansıtacağınız yeni bir tıraş seti veya çok uzun zamandır almak istediğiniz bir elbise gibi çok çeşitli ürünlerde kaçırılmayacak indirimlerle, şimdiye kadarki en uzun indirim kampanyamızı gerçekleştiriyoruz" açıklamasında bulundu ve u dönemin ilk haftasında, yani 1-7 Kasım tarihleri arasında Amazon Prime üyelerine özel indirim ve fırsatlar olacağını belirtti.

Amazon dan Gülümseten Kasım kampanyası geliyor! En uzun indirim kampanyasından 7,90 TL ye yararlanabilirsiniz! 

"Elbette 30 günlük deneme süresiyle isteyen herkes bu dönemde Amazon Prime üyesi olarak ayda 7,90 TL'ye bu harika hizmetten ve indirimlerden faydalanabilir" diyen Marriott, ayın geri kalanında yani 8-30 Kasım arasında da tüm Amazon müşterilerinin hem indirimlerden hem de eşsiz fırsatlardan yararlanabileneceğine vurgu yaptı. 

'Türkiye Gülümseme Raporu'na ilişkin de bilgi veren Marriott, bu araştırmayla Türkiye'deki müşterileri en iyi şekilde anlayarak onlara özel hizmet ve teklifler sunma konusundaki kararlılıklarını göstermek istediklerinin altını çizdi ve  'Gülümseten Kasım' ayı kapsamında küresel araştırma şirketi Twentify ile yerel bir araştırma yaptıklarını belirtti. Rporun sonuçları Kasım'da açıklanacak. 

Apple’ın gözde telefonu iPhone 11’e 2 bin 500 lira indirim! Herkes CarrefourSA’ya! 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Regal Raptor K5 elektrikli araba fiyatları ne kadar? Regal Raptor K5 29 Ekim 2022 fiyat listesi!

Audi A3 Sportback bu ay kaç lira oldu? Audi A3 Sportback fiyatları ne kadar? 29 Ekim 2022 fiyat listesi...


Geri Dön