05 / 05 / 2024

Analistler altında gördükleri detay nedeniyle dehşete düştü

 Analistler altında gördükleri detay nedeniyle dehşete düştü

Altın fiyatlarının düşmesinin ardından analistlerden çok önemli bir yorum geldi. Investing.com analisti Pinchas Cohen, Son 40 yılın en yüksek enflasyonu karşısında, altın fiyatının ralli yapmasını gerektiğini ancak bunun olmaması nedeniyle şaşırdıklarını söyledi.



Elinde altını olan ya da altına yatırım yapacak vatandaşlar, altının yönünün nereye doğru gideceğini çok merak ediyor. Analistler de vatandaşların kafalarındaki soru işaretlerini bir nebze de olsa gidermek adına çeşitli değerlendirmelerde bulunuyor. 

EN DİKKAT ÇEKİCİ ANALİZ COHEN'DEN GELDİ

Altın fiyatlarıyla ilgili en dikkat çeken analiz Investing.com analisti Pinchas Cohen'den geldi. Cohen, altın fiyatlarıyla ilgili gördüğü çok dikkat çeken bir detayı vatandaşlarla paylaştı. Pinchas Cohen, şu an yaşanan enflasyon karşısında altın fiyatlarının ralli yapması gerektiğini ancak bu durumun mevcut olmadığını söyleyerek herkesi şaşırttı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön