19 / 05 / 2024

Analistler altında hem tarih hem de fiyat verdi: Kesinlikle bu tarihi öğrenin

Analistler altında hem tarih hem de fiyat verdi: Kesinlikle bu tarihi öğrenin

Analistler, altın almak isteyenlerle ilgili çok önemli bilgileri paylaştı. Altının 2 aya kadar yeniden 1000 seviyelerini görmesini beklediklerini belirten analistler, yıl sonunun çok hareketli geçeceğini ifade ediyor.



Altın alma planları yapan vatandaşlar, altının daha da düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Öyle ki altın fiyatlarının daha düşmesini bekleyen insan sayısı hiç az değil. Vatandaşlar daha ucuzdan altın almak istiyorlar ancak analistler böyle düşünmüyor. Analistlerin tahminine göre altın fiyatları 2 aylık bir zaman diliminin ardından yeniden yükselişe geçecek. 

1000 TL BANDINI DÜŞÜNÜYORLAR

Daha önce Emlak Kulisi'nin yayınladığı haberlerde gram altın fiyatlarının 975 TL üzerini test etmeye çalıştıktan sonra yeniden 950 altına doğru gideceği ifade edildi. Bu bilgi doğru çıktı ve altın aynı yolu izledi. Analistler şimdi ise altın fiyatlarının 2 ay içerisinde 1000 TL ve üzerini görme ihtimallerinin bulunduğunu aktardı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön