26 / 07 / 2024

Analistler altında hem tarih hem de fiyat verdi: Kesinlikle bu tarihi öğrenin

Analistler altında hem tarih hem de fiyat verdi: Kesinlikle bu tarihi öğrenin

Analistler, altın almak isteyenlerle ilgili çok önemli bilgileri paylaştı. Altının 2 aya kadar yeniden 1000 seviyelerini görmesini beklediklerini belirten analistler, yıl sonunun çok hareketli geçeceğini ifade ediyor.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Şu anda gram altın ₺ fiyatı alış 983 lira satış 990 lira çeyrek altın 1625 lira cumhuriyet altını 6680 lira. Ben 950 lira seviyesinin altında sarkmalar öngörmüyorum. Her ne kadar ekranlarda sarkma ihtimali olsa da makas aralığından dolayı 950 lira seviyesinin altında gram altını biraz zor görüyorum. Biraz eylül ekim aylarında 1200 lira yılsonuna kadar da 1450 lira seviyesine kadar bir yükseliş mümkün olabilir. Çünkü yılın son çeyreğinde hem döviz kurlarında hem altın ons fiyatında yukarı yönlü hızlı ataklar yaşanabilir.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön