26 / 07 / 2024

Analistler altında hem tarih hem de fiyat verdi: Kesinlikle bu tarihi öğrenin

Analistler altında hem tarih hem de fiyat verdi: Kesinlikle bu tarihi öğrenin

Analistler, altın almak isteyenlerle ilgili çok önemli bilgileri paylaştı. Altının 2 aya kadar yeniden 1000 seviyelerini görmesini beklediklerini belirten analistler, yıl sonunun çok hareketli geçeceğini ifade ediyor.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


İSLAM MEMİŞ DE AYNILARINI SÖYLEDİ

Yaptığı altın tahminleriyle tanınan İslam Memiş de altın fiyatlarıyla ilgili benzer yorumlarda bulundu. Memiş'in yaptığı yorumlar şu şekilde:

Genelde düğün alışverişleri yapılmaya devam ediyor hediyelik bilezikler işte çeyrek tam altınlar alınıyor. Herkes ihtiyacı kadar alıyor ama yabancı gurbetçilerin yurt dışında yaşayan gurbetçi kardeşlerimizin Türkiye seyahatleri yoğun olduğunu için genellikle yatırım amaçlı altın tarafında ciddi bir rağbet olduğunu gözlemliyoruz. Elinde dolar olan bu yaz ucuza altın alabiliyor elinde Euro olan da geçen yıla kıyasla pahalı almış oluyor. Geçen yıl Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımız Türkiye’de 86 Euro’ya çeyrek altın alıyorlardı şu anda 92 Euro’ya çeyrek altın alıyorlar. Bu da Euro ile gelen gurbetçi arkadaşlarımızı kardeşlerimizi zarar ettirdi ama dolarla işlem yapanları sevindirdi. İç piyasalarda bir hareketlilik var ama İstanbul  Ankara  İzmir gibi metropol şehirlerde değil Anadolu da daha çok yoğunluk olduğunu gözlemliyoruz.

Efendim çok kısa şunu da sormak istiyorum ki, şu an itibariyle altının gram fiyatı 970 lira bantlarında diyelim anlık değişiyor. Peki, efendim yıl sonundaki öngörünüz nedir? Gram altında fiyat ne olur?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön