18 / 07 / 2024

Analistler dolarla ilgili flaş uyarı yapıp gün verdi

Analistler dolarla ilgili flaş uyarı yapıp gün verdi

Türkiye'de bayram tatili olması ve piyasaların kapalı olmasına rağmen dolar kurunu 17, 37'leri gördü. Analistler, doların 20-21 Temmuz günlerinde 17.50'leri dahi görebileceğini ifade ediyor.




ŞU AN POZİSYON ALMAK GEREKİYOR

Analistlere göre yatırımcıların şu anda yapması gereken tey şey doğru pozisyon almak. Doğru pozisyon alan yatırımcılar, önlerindeki sürece göre yatırımcılarını daha rahat değerlendirebilecek. 

KÜRESEL PİYASALARDA SON DURUM NE?

Küresel piyasalar yeni haftaya düşük iştahla başladı. Çin'de vakaların tekrar artması salgın önlemlerinin yeniden telaffuz edilmesine yol açarken, piyasalardaki risk iştahını da düşürdü.

ABD'de S&P 500 ve Nasdaq vadelileri negatif bir açılışa işaret ederken, Avrupa'nın gösterge endeksi Stoxx Europe 600 de yüzde 1 düşüş kaydetti.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön