18 / 07 / 2024

Analistler dolarla ilgili flaş uyarı yapıp gün verdi

Analistler dolarla ilgili flaş uyarı yapıp gün verdi

Türkiye'de bayram tatili olması ve piyasaların kapalı olmasına rağmen dolar kurunu 17, 37'leri gördü. Analistler, doların 20-21 Temmuz günlerinde 17.50'leri dahi görebileceğini ifade ediyor.




Asya Borsalarında, Japonya hariç satış ağırlıklı bir seyir izlendi. Çin'de artan Kovid-19 vakalarının ardından test merkezlerinin artırılması ve Hong Kong'da Kovid-19'un yeni bir varyantının bulunması bölgede satış baskısını güçlendirdi.

Japonya piyasaları alış ağırlıklı bir seyir izleyerek pozitif ayrıştı. Para politikasına ilişkin açıklamalarda bulunan Japonya Merkez Bankası (BoJ) Başkanı Haruhiko Kuroda, ekonomide belirsizliklerin hayli yüksek olduğu bir dönemden geçtiklerini aktararak, gerekmesi halinde destekleyici para politikası hamlelerine devam edeceklerini bildirdi.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön