05 / 05 / 2024

Analistler 'sakın şimdi altın almayın' diyerek büyük fırsatın tarihini verdi

Analistler 'sakın şimdi altın almayın' diyerek büyük fırsatın tarihini verdi

Altın fiyatlarının düşmesiyle birlikte vatandaşlar da altın almak için kolları sıvadı. Ancak analistlere göre altının ons fiyatlarının 1650 dolara kadar düşme ihtimali var. İşte altın alacak zaman bu tarihe denk geliyor, yani bu ayın ortası ihtimal dahilinde.



Dolar fiyatlarının yükselmesi, altının da baskılanmasıyla birlikte birçok yatırımcı altına doğru yönelmeye başladı. Ancak analistlerden altına doğru koşturanlara çok önemli bir uyarı geldi. Analistler, doğru zamanı bekleyeceklerin altında daha fazla kar edebileceğini vurguladı. Uzmanlar, doğru zaman için de yatırımcılara yardımcı olabilecek tarih dilimlerini işaret etti. 

ALTIN BİR KEZ 1750'LERİN ÜSTÜNÜ DENEYECEK

Analistlere göre altın bir kez daha 1750 seviyelerinin üstünü deneyecek. Ancak bu atlayışında başarsız olma ihtimali yüksek. Eğer başarısız olursa yeniden 1650 seviyelerine doğru düşmeye başlayacak. İşte bu seviye, altın alımı için çok büyük bir fırsat olacak. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön