07 / 05 / 2024

Analistlerden yatırımcılara bomba altın tavsiyesi: Hızlıca bakın, yoksa geç olur

Analistlerden yatırımcılara bomba altın tavsiyesi: Hızlıca bakın, yoksa geç olur

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmaların ardından analistlerden de peş peşe yorumlar geliyor. Analistler, altın alacakların kaybetmeyeceğini ve altın fiyatlarındaki yükselmenin süreceğini ifade ediyor.



FED'in faiz artırımının ardından durumu gören piyasalar yeniden altına yöneldi. Altına bu yöneliş de doğal olarak fiyatların yükselmesine neden oldu. Bu sefer de altına yatırım yapacaklar endişeye düştü. "Şimdi altın alınır mı?" diye. Ama analistler bu sefer bir hayli net cevap veriyorlar. Onlara göre altın fiyatlarındaki bu yükseliş devam edecek. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön