19 / 05 / 2024

Analistlerden yatırımcılara bomba altın tavsiyesi: Hızlıca bakın, yoksa geç olur

Analistlerden yatırımcılara bomba altın tavsiyesi: Hızlıca bakın, yoksa geç olur

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmaların ardından analistlerden de peş peşe yorumlar geliyor. Analistler, altın alacakların kaybetmeyeceğini ve altın fiyatlarındaki yükselmenin süreceğini ifade ediyor.



Altın fiyatları son dönemlerde altın fiyatları çok yakından takip ediliyor. Gelen bir son dakika haberine göre altın fiyatlarında haftalar sonra büyük bir ilk yaşandı. Kimse bunu beklemiyordu. Altın fiyatları resmen tepetaklak oldu. Altın fiyatları ABD’den gelen veriler doğrultusunda haftayı yükselişle kapattı. Bunun üzerine altın fiyatları yakından takip edilmeye başlandı. İşte detaylar..

Altın fiyatları dün kapanıştı 1766 dolara kadar yükselmişti. Vadeli altın kontratları ise 1764 dolara yükseldi. Gram altın haftayı 1016 TL seviyesinde kapattı. Cumhuriyet altını ise 6 bin 607 TL’yi görmüş oldu. Uzman isimler de bu gelişmeler üzerine altın fiyatlarına ilişkin peş peşe açıklamalar geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön