03 / 05 / 2024

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri dikkat! Eğitime bir gün ara verildi! Pazartesi okullar açık mı? Son dakika

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri dikkat! Eğitime bir gün ara verildi! Pazartesi okullar açık mı? Son dakika

Anaokulu, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12. sınıflar dikkat! Yarın Şanlıurfa'da etkili olması beklenen şiddetli yağışlar sebebiyle, kent merkezinde eğitim ve öğretime ara verildi. İşte ayrıntılar...



Bu doğrultuda, Şanlıurfa'da hangi ilçelerde okulların tatil olduğu konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler için, 20 Şubat tarihinde okulların tatil olduğu ilçeler şu şekilde:

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri dikkat! Nisan ara tatilinde son dakika! Ara tatil iptal mi oldu, ne zaman?ŞANLIURFA’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen açıklamada “ Mevcut durumumuzu değerlendirerek HALİLİYE, KARAKÖPRÜ ve EYYÜBİYE ilçelerimizdeki tüm okullarda eğitime 20.03.2023 tarihinde 1 gün daha ara verme kararı aldık.” denildi.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri dikkat! Nisan ara tatilinde son dakika! Ara tatil iptal mi oldu, ne zaman?DİĞER İLÇELERDE OKULLAR YARIN AÇILIYOR

Şanlıurfa'da meydana gelen sel baskını sonrasında 17 Şubat Cuma günü, okulların tatil edilmesi kararı alınmıştı. Bu karar Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye ilçeleri dışındaki ilçelerdeki okullar için geçerliydi ve 20 Mart Pazartesi günü eğitim-öğretime kaldığı yerden devam edilecek.

21 Mart Salı günü ise merkez ilçelerde ki eğitim öğretim faaliyetleri başlayacak.Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandığında detaylara yer verilecektir.

ARA TATİL NE ZAMAN? 

Bu yıl Ramazan ayı 23 Mart-21 Nisan arasında uygulanacak. Hemen ardından ise 3 günlük Şeker Bayramı tatili başlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre, Nisan ara tatili 9 Nisan Cuma günü başlayacak ve 18 Nisan Pazar günü sona erecek. Ramazan Bayramı ise 13 Mayıs Perşembe günü başlayacak ve 16 Mayıs Pazar günü sona erecek. Ramazan Bayramı tatili, resmi tatil olduğundan okullar, üniversiteler ve kamu kurumları kapalı olacak.

Nisan ara tatili sebebiyle 2 Nisan Cuma günü kapanacak okullarda eğitim öğretim faaliyetleri tekrar 19 Nisan Pazartesi günü başlayacak.

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! PTT'ye giden 30 bin TL'yi şak diye alıyor! Hemen şimdi, tıklayıp öğrenin!
5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası ve bir banka daha...
Faturası yüksek gelen vatandaşlara nefes olacak müjde! Peş peşe açıklandı! Hemen başvurun, indirimi kapın!

Geri Dön