05 / 05 / 2024

Anel İş Merkezi yeni kiracılarını bekliyor!

Anel İş Merkezi yeni kiracılarını bekliyor!

Anel İş Merkezi yüzde 80 doluluk oranına sahip...



Propin´in tek yetkili olarak temsil ettiği Anel İş Merkezi´nde kiralanabilir son 2,5 kat kaldı.

Yüzde 80 doluluk oranına sahip Anel İş Merkezi´nde 2 ve 3. katın tamamı ile 4. katın yarısı yeni kiracılarını bekliyor.

Anel İş Merkezi´nin kullanıcıları arasında SAP, Watsons, Redbull, Orange Telecom, Nycomed İlaç, Anel Group da yer alıyor.

Anel İş Merkezi, tek katta yaklaşık 170 kişilik çalışma ortamına, ortalama bin 750 metrekare kat alanına ve 760 metrekare en küçük kiralanabilir alana sahip.

Anel İş Merkezi´nin bina alt yapısında; 4 borulu fan coil sistemi, her bağımsız bölüm için ısıtma soğutma kontrol sistemi, her bağımsız bölüme getirilmiş TTNet ve Tellcom fiber optik hatlar, hatlarda açılabilir pencereler ve kullanıcıya özel kat bahçeleri, 5.25 metre ile 4.25 metre arası kat yüksekliği, yüzde 100 beslemeli jeneratör yer alıyor.

Sosyal alanlarda;  konferans salonu, ortak toplantı odaları, spor salonu, kuaför, yemekhane, kafe, sanat galerisi, oto yıkama, kat bahçeleri bulunuyor.

Niteliklerinde ise; yağmur suyuyla bahçe sulama, güneş panelleri ve rüzgar tribünleriyle üretilen elektrikle otopark aydınlatması, gri su geri dönüşüm teknolojisi (Lavabo atık sularının geri dönüştürülerek rezervuarlarda kullanılması), güneş mercekleriyle doğal aydınlatma sistemi var.

Projede, Uluslararası kodları tescil edilmiş, kayıtlı heliport, Ümraniye minibüs yolu ve  Marmaray  hattına yürüyerek ulaşılabilirlik sağlanıyor.

Anel İş Merkezi´nde 70 metrekareye 1 araçlık ücretsiz otopark kapasitesi ve bina içi ücretli otopark imkanı sağlanıyor.

Projede işletme gideri ise 2,9 dolar.


Geri Dön