09 / 05 / 2024

Ankara'da konut sektörü büyüyor! Satışlar katlandı! 

Ankara'da konut sektörü büyüyor! Satışlar katlandı! 

Fırat Life COO’su Ahmet Fırat, Ankara'daki konut satışlarıyla ilgili konuştu. İşte Ahmet Fırat'ın o değerlendirmeleri...



ANKARA'DA KONUT SEKTÖRÜ HAREKETLENDİ 

“16 milyona yaklaşan nüfusuyla İstanbul’da 22 bin 148 konut satışı gerçekleşirken, Mayıs 2022’de İstanbul’u 11 bin 497 konut satışı ve yüzde 9,4 pay ile Ankara’nın takip ettiğini görüyoruz” açıklamasında bulunan Ahmet Fırat, nüfus yoğunluğu açısından 6 milyon seviyesine yaklaşan başkentte konut satışlarının megakent İstanbul'a göre azımsanmayacak seviede olduğunun altını çizdi.

Ankara da konut sektörü büyüyor! Satışlar katlandı! 

Ahmet Fırat, “Ankara’da inşaat sektörünün büyümesine katkı sağlayan bir firma olarak etkin çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz. Bugün yalnızca Ankara’da 7 binin üzerinde konut ve ofis inşa etmiş bulunuyoruz. Özellikle Velux  Ankara  gibi bir projenin altında imzamız bulunduğu için gurur duyuyoruz” açıklamasında bulundu ve Velux Ankara projesine ilişkin de konuştu. 

"Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmalarının ortak girişimiyle hayata geçirdiğimiz projemizi 2022 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlayarak daire sahiplerine teslim edeceğiz" diyen Fırat, "Ocak 2021’de inşaatına başlanan projemizin yüzde 70’i tamamlandı. İnönü Mahallesi’nde yükselen ve 72 bin metrekare proje alanına sahip toplam 11 blok ve 1000 konuttan oluşan projede, rezidans dairelerle, toplam 3 bloktan oluşan 133 mağaza konsepti ve geniş bir meydan alanı da kullanıcıların hizmetine sunulacak" açıklamasında bulundu. 

“Projelerimizde öncelik, her zaman, vatandaşımızın beklentisini en üst düzeyde karşılayacak konforla buluşturmak üzerinedir”  şeklinde konuşan Ahmet Fırat, “Bugün Ankara’dan Özbekistan’a kadar birçok farklı lokasyonda uzun ömürlü ve kaliteli projelere yatırımlar yapıyoruz. Emsal projelerimizden de edinmiş olduğumuz inşaat tecrübemizi, günümüz teknolojisiyle birleştirerek tüm projelerimizde en üst seviyeye taşımak üzere çalışmalarımızı sürdürüyor ve konut, ofis, mağaza, villa, rezidans gibi farklı özellik ve kullanım amacındaki alanlar için projeler üretiyoruz” dedi ve konuşmasını bu şekilde sonlandırdı. 

Arsa sorunu çözülürse, barınma krizi biter! 

Doları bilen adam Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Bu ülkede mazot ne kadarsa anlayın ki dolar da oraya gidecek!

Emekli bayram ikramiyelerinde son dakika! Emekli bayram ikramiyesi kaç lira? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?


Geri Dön