27 / 04 / 2024

Ankastre set almak isteyenlere müjde! Kumtel ankastre sette süper fiyat ortaya çıktı!

Ankastre set almak isteyenlere müjde! Kumtel ankastre sette süper fiyat ortaya çıktı!

Kumtel, evine ankastre set almak isteyenler için resmen hızır gibi yetişerek piyasaya yeni bir ankastre set çıkardığını duyurdu. Ankastre setin tüm özelliklerini paylaşan Kumtel, ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.



3 parçadan oluşan bu ürün 8 farklı pişirme programı sunuyor. Otomatik çakmak özelliği bulunan Kumtel beyaz cam dijital dokunmatik ankastre set iki tane emaye pişirme tepsisine ve bir tane tel ızgaraya sahip. 

Bu ürünün özellikleri ve dizaynıyla kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Kumtel ankastre setin içerisindeki her bir ürünün çeşit çeşit özellikleri bulunuyor. Sekiz çeşit pişirme fonksiyonunun bulunduğu Kumtel fırın, pişirilmek istenen yemeğe uygun bir program opsiyonu sağlıyor.

Bunun yanı sıra, fırın programlarıyla tüm ayarlar otomatik bir şekilde yapılıyor. Hem dokunmatik ve hem de düğmeli kontrol paneline sahip olan Kumtel fırın, pratik biçimde kullanılabiliyor. Bu sayede, pişirme ayarları en ince detayına kadar kontrol edilebiliyor. Kumtel ocağın yan bölümündeki düğmeler yardımıyla ateşlemesi yapılabiliyor. Böylece kullanan kişinin el yakma riski de ortadan kalkmış oluyor. Gaz kesme emniyetinin bulunduğu Kumtel ocak, ocağın ateşinin herhangi bir nedenden kesilmesi halinde gazı da otomatik olarak kesiyor. Bu sayede olası kazalar önceden engelleniyor.

 Ankastre set almak isteyenlere müjde! Kumtel ankastre sette süper fiyat ortaya çıktı!

Saatte 650 metre kare emiş gücünün bulunduğu Kumtel davlumbaz ise etkili bir şekilde çalışarak mutfaktaki istenmeyen kokuyu ve dumanı içine çekiyor. Böylece, kullanıcılar eş zamanlı olarak birden çok yemek pişirebiliyor. A+ enerji sınıfındaki Kumtel davlumbaz, enerji tasarrufu sağlayarak bir yandan doğayı ve bir yandan da kullanıcı bütçesini koruyor. 56 Dba ses seviyesiyle çalışan Kumtel davlumbaz toplam üç adet hız kademesine sahip. 

KUMTEL ANKASTRE SET TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Ocak Yakıt Tipi: Doğalgaz

  • Fırın Enerji Sınıfı: A+

  • Ocak Yüzeyi: Cam

  • Ocak Tipi: Gazlı

  • Davlumbaz Genişliği: 60

  • Fırın Turbo Özelliği: Var

  • Davlumbaz Şekli: Eğimli

  • Davlumbaz Hava Debisi (m3/sa): 650

 Ankastre set almak isteyenlere müjde! Kumtel ankastre sette süper fiyat ortaya çıktı!

KUMTEL ANKASTRE SET FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: https://www.kumtel.com/ 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 29 Eylül 2023 tarihinde saat 04.06'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.45 Türk Lirası, Euro 29.04 Türk Lirası, altının gramı ise 1646 Türk Lirası değerindedir.

Regal 58R754U 58 inç 147 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV görücüye çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı...

Kumtel Digital Fastfryer 5,5 L Haf-02 airfryer kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Sinbo Scm-2963 filtre kahve makinesi cazip fiyatla satışa çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...


Geri Dön