02 / 05 / 2024

Anneler günü hediyesi almak isteyenler baksın! Altın kolye, küpe ve bileklik! Atasay 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler günü hediyesi almak isteyenler baksın! Altın kolye, küpe ve bileklik! Atasay 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

14 Mayıs anneler gününe sayılı günler kala milyonlarca kişi hediye arayışına girdi. Annenizin hiç unutamayacağı ve baktığında sizi hatırlayacağı bir hediye almak ister misiniz? Atasay anneler gününe özel altın ve pırlanta takılarının fiyatlarını açıkladı.



Senelerce sevgisini, şefkatini ve sonsuz güvenini her daim yansıtan annelere alınabilecek hediyeler tek tek araştırılıyor. Anneler günü için ne hediye alabilirim? diye düşünenler için, Atasay'dan altın ve pırlanta takı çeşitlerinin fiyatları belli oldu. Atasay Anneler gününe özel takı fiyat listesini resmi web sitesi üzerinden açıkladı. 

Atasay anneler gününe özel fiyat listesi 11 Mayıs 2023...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön