12 / 05 / 2024

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 



Meclislerde gündemden düşmemeli

AK Parti İl Başkanı Ethem Taş da Antalya Kırcami'ye yapılacak olan şehir düzenleme planını onayladığını açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; belediyelerin bu konu hakkında meclisi toplayarak Kırcami'yi gündeme almaları gerektiğini aktaran Ethem Taş, "Mecliste en geç şubat içinde Kırcami konusu gündeme gelmeli. AK Parti grubu olarak dün olduğu gibi bugün de Kırcamililerin yanındayız. Amacımız üzüm yemek. Buranın bir an önce imar planına ve sağlık ocaklarına, hastanelere, okullara, yollara kavuşmasını istiyoruz. Hükûmet olarak gereği yapıldı, 5 binlik ve 25 binlik Büyükşehir Belediyesinde, binlik ve 18 imar uygulaması da Muratpaşa Belediyesinde. Bugüne kadar Kırcami'nin avukatlığını yaptık, bugün de yarın da yaparız." ifadelerini kullandı.

Kırcami Bölgesi'nde sorunun çözülmesinde sona yaklaşıldığını ve bunun kendilerini sevindirdiğini aktaran Kırcami Bölgesi Geliştirme, Güzelleştirme, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Ayanoğlu belirtti.

Mustafa Ayanoğlu, bölgeyle ilgilenen belediyelerin üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmeleri gerektiğini söyledi. Ayanoğlu, bölgenin sağlıklı bir şekilde şehirleşeceğinin de altını çizdi. Toplantıya Muhtarlar Odası Başkanı Nazif Alp, AK Parti Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, Tuba Vural Çokal, İbrahim Aydın ve Kemal Çelik'de katıldı.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Kırcami'nin imar planı için tarihi gün!

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları meclis gündeminde!


Geri Dön