11 / 10 / 2024

Antalya'da Pegasus Konakları'nda 900 bin TL'ye icradan!

Antalya'da Pegasus Konakları'nda 900 bin TL'ye icradan!

T.C. Antalya 6. İcra Müdürlüğü, Antalya ili Konyaaltı ilçesi Hurma (Sarısu) mahallesinde bulunan Pegasus Konakları'ndaki dubleks konutu 900 bin TL'den satışa çıkardı. İlk satış, 16 Aralık 2011 Cuma günü 10:10-10:20 saatleri arasında yapılacak




Verilen ilan şöyle;

T.C. ANTALYA 6. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ

DOSYA NO: 2011/3341 Talimat ÖRNEK NO: 27

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

1- Tapu Kaydı: Antalya ili, Konyaaltı ilçe, Hurma (Sarısu) Mah, 12129Ada, 6 Parsel, 4/64 arsa paylı bodrum + zemin + çatı katı G. Blok, 1 No.lu Bağımsız Bölüm. Hali Hazır Durumu: Antalya ili, Konyaaltı ilçe, Hurma (Sarısu) Mah., 12129 Ada, 6 Parsel, üzerinde betonarme karkas yapı tarzında Bodrum + Zemin +1. Kat + Çatı Katlı olarak inşa edilmiş, Kuzey- Güney-Doğu Cepheli, depolu dubleks bir dairedir, meskendir. Sarısu Mah. 132. Sk. No: 10 Adresindeki Pegasus Konakları G.Blok apartmanının olduğu yerdir. Antalya - Kemer Karayolunun batısında iç kısımda kalmaktadır. Belediye altyapı hizmetleri getirilmiştir. Brüt 223 m2, net 185 m2.dir. Bağımsız bölümün bütün katlarına içinden beton merdivenle inilip çıkılmaktadır. Merdivenin rıht ve basamakları mermer kaplıdır. Merdiven korkulukları alüminyum malzemeden yapılmıştır. Binanın dış cephesi andezit taşı kaplıdır. Binada kombi kalorifer sistemi vardır. Akıllı ev teknolojisi vardır .Bodrum katta 1 salon, 1 oda, sauna ve banyo + WC, bölümleri vardır. Salon tabanı laminant kaplıdır. Tavan ve duvarları saten boyalıdır. Odanın tabanı seramik kaplıdır. İç kapılar ahşap doğramadır, dış cephe doğramaları PVC doğramadır. Dış cephelerde elektrikli panjur vardır. Islak Zeminler seramik kaplıdır. Elektrik ve su tesisatlıdır. Zemin katta, salon + mutfak ve WC bölümleri vardır. Salon tabanı bambu parke kaplı, duvarları saten boya, tavanından spot ışıklandırma sistemi vardır. Mutfak tezgahı ithal granit mermer olup, ithal mdf dolapları dolapları vardır, iç kapılar ahşap doğramadır. Dış cephe doğramaları PVC doğramadır. Dış cephelerde elektrikli panjur vardır. Islak Zeminler seramik kaplıdır. Daire giriş kapısı çelik kapıdır. Elektrik ve su tesisatlıdır. 1. Katta 3 oda + Hol + banyo + Wc bölümleri ile 2 balkon vardır. Ebeveyn banyosunda jakuzi vardır, oda tabanları laminant kaplı, tavan ve duvarlar saten boyalıdır, iç kapılar mobilya tipi ahşap doğramadır. Pencereler ve balkon kapıları PVC doğramadır.Pencere ve balkonlarda elektrikli panjur vardır. Islak zeminler seramik kaplıdır. Elektrik ve su tesistlıdır. Çatı katta hol + 2 oda ve teras kısmı vardır. Oda tabanları laminant kaplı tavan ve duvarlar saten boyalıdır. Hol tabanı mermer kaplı, iç kapılar ahşap doğramadır. Dış cephe doğramaları PVC doğramadır. Dış cephe pencerelerinde elektrikli panjur vardır. Islak zeminler seramik kaplıdır, elektrik ve su tesisatlıdır. Bulunduğu sitede çevre düzenlemesi yapılmış olup, yüzme havuzu, otoparkı, güvenlik ve güvenlik sistemleri vardır, imar Durumu: İmar çapına göre Antalya ili, Konyaaltı ilçe, Hurma (Sarısu) Mah., 12129 Ada, 6 Parsel, Ayrık nizam, kat adedi 2, TAKS=0,40-KAKS=0,80 dir. Toplam İnşaat alanı 3152 m2.dir. Saçak seviyesi 8,50mt.dir. Ön bahçe çekme mesafesi 5 mt, yan bahçe çekme mesafeleri toplamı 3 mt + 3 mt.dir. Arka bahçe çekme mesafesi 6 mt.dir. Muhammen Bedeli: 900.000,00 TL Satış Saati: 10:10-10:20 Arası Satış Şartları:

1- Satış 16.12.2011 günü yukarıda belirtilen saatler arasında 6. İcra Müdürlüğü Kalemi, Adalet Sarayı Hukuk Bloğu Zemin Kat ANTALYA adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60'rnr ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 26.12,2011 günü 6. İcra Müdürlüğü Kalemi, Adalet Sarayı Hukuk Bloğu Zemin Kat ANTALYA adresinde yukarıda belirtilen saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin % 20'si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın (Kesin ve süresiz dosya nosu belirtilerek) teminat mektubunu vermeleri gerekmektedir. Satış Peşin Para iledir. Alıcı istediği taktirde kendisine, on günü geçmemek üzere mehil verilebilir. KDV, İhale Damga resmi ile alıcı tarafından yatırılması gereken tapu alım harcı ile masrafları ile tahliye ve teslim masrafları alıcıya aittir. Gayrimenkulun aynından olan birikmiş emlak vereisi tellalive bedeli ve tanu satım harcı satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4- İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacalc, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, satış ilanının teoligat yapılamayan ilgililere gazete ile ilanen tebliğ yerine kaim olacağı başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur, iş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur.

(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleride dahildir. B: 68384 (www.bik.gov.tr)


Geri Dön