04 / 05 / 2024

Araba kazası yapmayan sürücüye yüzde 50 indirim! 1 Mayıs'tan itibaren başlıyor!

Araba kazası yapmayan sürücüye yüzde 50 indirim! 1 Mayıs'tan itibaren başlıyor!

Sürücülere yeni bir haber geldi. Kaza yapanlara zam uygulanıp iyi sürücülere indirim yapılacak. Tarih verildi. 1 Mayıs‘ta yürürlüğe girecek trafik sigortası primi ile birlikte yüzbinlerce sürücü hem indirim hem de zam alacak. İşte haberle ilgili tüm detaylar…



Trafik kazalarının önlenmesi adına çalışmalar devam ediyor. Hem kaza yapanları hem de hiç kaza yapma ya sürücüleri ilgilendiren bir haber geldi. Yeni uygulama kararı ile pek çok sürücü trafik sigortası primlerinde oluşacak değişikliğe merak ediyor. Yeni uygulama ile birlikte bazı sürücüleri %50 indirim sağlanacakken bazılarına da %200 zam yapılacak. Yeni uygulamayla birlikte şirket araçları da düzenleme dahilinde olacak.

Araba kazası yapmayan sürücüye yüzde 50 indirim! 1 Mayıs tan itibaren başlıyor!

Kaza yapmayan sürücülere %50 indirim

1 Mayıs’ta yürürlüğe giren yeni trafik sigortası uygulaması ile birlikte sürücüler için önemli değişiklikler yapıldı. Kaza yapmayan sürücüler en üst basamakta yer alıp poliçelerinde %50 indirim imkanı kazanacak. Kaza yapan sürücüler ise %200 zam oranı ile karşı karşıya kalacak. Bu şekilde hiç kaza yapmayan bir sürücü trafik sigorta primini 3000 TL olarak yatırırken çok kaza yapan sürücüler 17.000 TL olarak ödeme yapacak.


Geri Dön