18 / 05 / 2024

Araba kazası yapmayan sürücüye yüzde 50 indirim! 1 Mayıs'tan itibaren başlıyor!

Araba kazası yapmayan sürücüye yüzde 50 indirim! 1 Mayıs'tan itibaren başlıyor!

Sürücülere yeni bir haber geldi. Kaza yapanlara zam uygulanıp iyi sürücülere indirim yapılacak. Tarih verildi. 1 Mayıs‘ta yürürlüğe girecek trafik sigortası primi ile birlikte yüzbinlerce sürücü hem indirim hem de zam alacak. İşte haberle ilgili tüm detaylar…



Araba kazası yapmayan sürücüye yüzde 50 indirim! 1 Mayıs tan itibaren başlıyor!

Yeni trafik sigortası uygulaması

1 Mayıs 2023 tarihi ile birlikte yürürlüğe girecek yeni trafik sigortası uygulaması için tüm detaylar belli oldu. Kaza yapmayan sürücüler muhabere sevinirken kaza yapan sürücüler isyan etti. Bu uygulama ile birlikte trafikten daha çok dikkatli olunmasına teşvik edilecek.

Yeni trafik sigortası uygulamasının açıklanması ile birlikte 1 Mayıs tarihinde yürürlüğe gireceği de duyuruldu. Kaza yapmayan sürücüler için %50 indirim uygulanacak. Çok kaza yapan sürücüler için ise primleri %200 şeklinde aktarılacak. Şirket ya da şahsi araçlar arasında farklı prim tutarları uygulanacak. Riskli sürücüler sıfırıncı basamak üzerinde yer alacak. Riskli sürücülerin sigorta poliçelerine %200 lük bir zam oranı uygulanacak. Tüm bunların yanında sigorta şirketleri mayıs ayında %5 şeklinde bir zam uygulayabilecek. Sonrasında da zam oranı her ay %2 şeklinde yapılacak. Bu sebeple sürücülerin trafikte dikkatli olması ve kaza yapmamaya özen göstermeleri adına teşvik edilecek.

Otomobili olanlar dikkat! Yönetmeliğe göre kaza yapana resmen yüzde 200 zam geliyor!

Digipol'den arabası olanlara fırsat! Eğer bunu yaptırırsanız 750 TL indirim veriyor! Son tarih 30 Haziran!

Trafik sigortasında yeni dönem! 1 Mayıs'ta başlıyor


Geri Dön