29 / 04 / 2024

Digipol'den arabası olanlara fırsat! Eğer bunu yaptırırsanız 750 TL indirim veriyor! Son tarih 30 Haziran!

Digipol'den arabası olanlara fırsat! Eğer bunu yaptırırsanız 750 TL indirim veriyor! Son tarih 30 Haziran!

​​​​​​​Arabası olanlar için uyarı geldi. 4 Ekim- 30 Haziran 2023 tarihleri arasında tamamlayıcı sağlık, kasko, zorunlu trafik, bireysel sağlık sigortası ya da konut sigortası yaptıran müşteriler ödül kazanacak. İşte digipol.com kampanyasının tüm detayları…



Digipol.com sigorta sektörü içerisinde kim önde gelen firmalardan oluşan online bir sigorta platformu olarak bilinir. Firma yayınlamış olduğu yeni kampanya ile birlikte tamamlayıcı sağlık, bireysel sağlık, kasko, zorunlu trafik sigortası veya konut sigortası poliçesine satın alacak müşteriler için Opet akaryakıt istasyonlarında kullanabileceği 750 TL’ye kadar para kazanma fırsatına sahip olacak.

Digipol den arabası olanlara fırsat! Eğer bunu yaptırırsanız 750 TL indirim veriyor! Son tarih 30 Haziran!

Opet istasyonlarında kullanılabilecek 750 TL kampanyası

Digipol.com geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu Opet yakıt istasyonlarında geçerli 750 TL kazanma fırsatı ile ilgili detayları paylaştı. Kampanya 5 Eylül 2023’e kadar geçerli olacak. Poliçe tutarının en alt seviyesi 3500 TL ya da 3000 TL olacak. Bu tutarların altında kalan poliçeler akaryakıt kampanyasından yararlanamayacak.

Digipol ve Opet tarafından düzenlenmiş olan kampanyaya katılım için müşteriler sigorta poliçesi satın alırken belirtilen süre içerisinde hediye kodunu SMS aracılığıyla etkinleştirecek. Poliçe süresi bittikten sonra kampanya kodları kaydettikleri cep telefonları üzerine tekrardan SMS olarak gönderilecek. Poliçeyi belirtilmiş olan süreden önce iptal eden müşteri var bu promosyondan faydalanamayacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön