25 / 07 / 2024

Digipol'den arabası olanlara fırsat! Eğer bunu yaptırırsanız 750 TL indirim veriyor! Son tarih 30 Haziran!

Digipol'den arabası olanlara fırsat! Eğer bunu yaptırırsanız 750 TL indirim veriyor! Son tarih 30 Haziran!

​​​​​​​Arabası olanlar için uyarı geldi. 4 Ekim- 30 Haziran 2023 tarihleri arasında tamamlayıcı sağlık, kasko, zorunlu trafik, bireysel sağlık sigortası ya da konut sigortası yaptıran müşteriler ödül kazanacak. İşte digipol.com kampanyasının tüm detayları…




Digipol den arabası olanlara fırsat! Eğer bunu yaptırırsanız 750 TL indirim veriyor! Son tarih 30 Haziran!

Kampanyanın detayları belli oldu

Kampanyanın diğer bir önemli detayı ise Opet akaryakıt puanlarının yalnızca trafik kasko sigortası poliçeleri  Adana  geçerli olması oldu. Tamamlayıcı sağlık sigortası, konut sigortası ya da bireysel sağlık sigortası poliçeleri adına Opet akaryakıt puanları kullanılamayacak. Digipol.com kullanıcıları hem sigorta ihtiyaçlarını karşılayıp bunun yanında da Opet akaryakıt istasyonları üzerinde yapacak oldukları harcamalarda kazanç elde edebilecek.

Digipol kampanyası

Digipol kampanyası zorunlu trafik sigortası, tamamlayıcı sağlık sigortası, kasko, sağlık sigortası ve konut sigortası poliçeler için geçerli olacak. Trafik sigortalarında ise yalnız yenileme poliçeleri kampanyaya dahil edilecek. Kampanyaya katılım adına alınan hediye kodu SMS ile etkinleştirilmesinin ardından kampanyaya katılım gerçekleştirilebilecek. Kampanya diğer tekliflerle birleştirilemeyecek olup hediye bedeli de para olarak talep edilemeyecek.

Et fiyatlarında beklenen indirim geldi! Kilosu 140 TL'ye satılıyor!

Ziraat Bankası'ndan gece yarısı bomba haber. Müşterilere para ödenecek

İş Bankası'ndan müşterilerine 1 yıl ücretsiz verilecek! Bu fırsat kaçmaz!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön