26 / 05 / 2024

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! MTV ödemelerinde çok konuşulacak karar!

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! MTV ödemelerinde çok konuşulacak karar!

Arabası olan ve MTV ödemesi yapacak kişilere TEB’den flaş bir kampanya haberi geldi. TEB, MTV ödemelerinde 3 taksit fırsatı sağlayacağını duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyanın 03 Temmuz 2023 – 03 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacağı öğrenildi.

  • Sade kartlar hariç tüm bireysel ve ticari kredi kartlarının kampanya kapsamında yer aldığı belirtildi.

  • Bireysel kartları ile güncel CEPTETEB mobil bankacılık uygulamaları ve aynı zamanda internet bankacılığı vasıtasıyla gerçekleştirilecek MTV ödemelerinin peşin, 2 ya da 3 taksit seçenekleri ile yapılabileceği ifade edildi.

  • Kampanya kapsamında alt limit olmadan 150 bin liraya kadar olan MTV harcamaları için faizsiz ve ücretsiz 3 taksitli ödeme olanağının sağlanacağı aktarıldı.

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! MTV ödemelerinde çok konuşulacak karar!

  • gib.gov.tr internet sitesi ve TEB ATM’leri aracılığıyla gerçekleştirilecek MTV ödemelerinin 2 taksite bölünerek ekstreye yansıtılacağı vurgulandı.

  • Ticari Kredi kartı ile Kurumsal İnternet Şube’den gerçekleştirilen harcamalarda, “MTV ödemelerinizi TEB kredi kartınız ile taksitlendirmek için lütfen tıklayınız.” butonuna tıklanmasının yeterli olacağı kaydedildi.

  • GİB tarafından belirlenen son ödeme tarihinin geçmesine rağmen yapılan MTV harcamalarına GİB tarafından gecikme faizinin uygulanacağı ve bunun yanı sıra, kampanya kapsamında taksitlendirme, gecikme faizli toplam tutar üzerinden yapılacağı bildirildi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bakan resmen açıkladı! Yılda iki defa yapılacak!

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alacaklara müjde! Resmen kuyruklar oluşturacak!

Korkutan açıklama! 2023’ün ikinci yarısı fiyatlar resmen fırlayacak!


Geri Dön