25 / 07 / 2024

Arabası olanlar çıldıracak! Benzin ve motorine rekor bir zam daha geliyor!

Arabası olanlar çıldıracak! Benzin ve motorine rekor bir zam daha geliyor!

Sektör uzmanları brent petrolün varili 90 doları aşmasının ardından gevşeme yaşanmasının Türkiye ekonomisini nasıl etkileyeceğine yönelik bir açıklama yaptı. Uzmanlar akaryakıt fiyatlarının 16 lirayı bulacağını iddia ediyor!


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Sektör uzmanları, yapılan veriler kapsamında akaryakıt fiyatlarına rekor zammın yaşanacağını açıkladılar. Uzmanlar "Akaryakıt istasyonları şu an litre başına yaklaşık 4 kuruş komisyon alıyor. Hükümet bu komisyonu 1 lira 4 kuruşa çıkaracak ya da istasyonların kapanmasına göz yumacak" açıklamasında bulundular. Sektör uzmanları, akaryakıt fiyatlarının 16 liraya ulaşacağını söylediler. Uzmanlar yaşanacak zam için tarih verdiler.

Arabası olanlar çıldıracak! Benzin ve motorine rekor bir zam daha geliyor!

Uzmanlar, bu veriler kapsamında önümüzdeki hafta ortasında benzin ve motorine 75-80 kuruş aralığında zam olacağını beklediklerini söyledi. 2 Şubat’a dikkat çekerek yapılan açıklamada “Bugün gerek Brent petrol, gerekse de küresel piyasalarda ürünlerin kapanış verileri önemli. Bu trend devam ederse 2 Şubat Çarşamba günü benzin ve motorine zam yapılabilir” diye açıklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön