17 / 05 / 2024

Arabası olanlar çıldıracak! Benzin ve motorine rekor bir zam daha geliyor!

Arabası olanlar çıldıracak! Benzin ve motorine rekor bir zam daha geliyor!

Sektör uzmanları brent petrolün varili 90 doları aşmasının ardından gevşeme yaşanmasının Türkiye ekonomisini nasıl etkileyeceğine yönelik bir açıklama yaptı. Uzmanlar akaryakıt fiyatlarının 16 lirayı bulacağını iddia ediyor!



Arabası olanlar çıldıracak! Benzin ve motorine rekor bir zam daha geliyor!

2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşecek 70-80 kuruş zamma bir de akaryakıt istasyonlarının talepte bulunduğu 1 Türk Lirası komisyon zammının gelmesi araç sahiplerini isyan noktasına getirebilir. Bu iki zammın yapılmasıyla sürücülerin araç kullanmaya hasret kalacağının altını çizen uzmanlar, 2022 Şubat ayının sonunda bu zamların yapılmasıyla benzin ve mazotun litre fiyatının 16 Türk Lirasını geçebileceğini ileri sürdü.

Akaryakıta zam yolda! Ne zaman yapılacak?

1.500 akaryakıt istasyonu kapanabilir!

Akaryakıta bir zam daha yolda! Rekor kırmaya hazırlanıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön