22 / 05 / 2024

Araç sahipleri dikkat! Büyük zarar etmek istemiyorsanız bunu mutlaka yapın!

Araç sahipleri dikkat! Büyük zarar etmek istemiyorsanız bunu mutlaka yapın!

Havaların ısınmasıyla ve tatil sezonuna yaklaşılmasıyla beraber bazı yurttaşlar kendi araçlarıyla uzun yolculuklar yapmak için hazırlıklara başladı. Uzmanlar, uzun yolculuk öncesinde araçların mutlaka ayrıntılı bir şekilde teknik kontrolden geçmesinin ve gerekli bakımların yaptırılması gerektiğini s



“Yola çıkacak olan vatandaşlar sanayilere giderler ve araçlarının bakımlarını yaptırırlar. Yaptırılan bu bakımlar genel olarak periyodik bakımlar olur. Eğer bu bakımları yaptırmazlarsa yolda kalma ihtimalleri ortaya çıkar. Araçları arıza yapar. Gittikleri yerlerden kurtarıcıyla daha yüksek maliyetlere geri gelirler. Bakımlı taşıtlar her zaman iyidir. Eğer bakım yapılmazsa yolculuklarında kötü deneyimler yaşamalarına neden olabilir.

Araç sahipleri dikkat! Büyük zarar etmek istemiyorsanız bunu mutlaka yapın!

Özellikle kış mevsiminden yavaş yavaş yaz mevsimine dönüldüğü için yaza lastiklerinin takılması gerekiyor. Her araç için aynı şey geçerli ama genellikle bu yapılmıyor. Genellikle sanayiye tam işlerin yoğun olduğu zamanda gidiyorlar. Onda da randevulu çalışılıyor. Gelen vatandaşların araçlarını birkaç günlüğüne alınır. Bakımları bittiği zaman da yola çıkarlar. Bakım yaptırmak isteyen yaptırır. İstemeyen de kurtarıcıyla geri gelir. Beklemek istemeyen yurttaşlar da daha önceden randevu alıp daha planlı programlı hareket ettikleri zaman birkaç saat içinde işleri biter ve giderler” dedi.

ABD Hazine Bakanı’ndan nakit sorunu uyarısı!

Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan son dakika duyurusu! Gelir vergisi beyannamesinde flaş gelişme!

ŞOK’ta airfryer 4 bin TL’ye, rende makinesi 900 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 660 TL’ye düştü!


Geri Dön