29 / 04 / 2024

Araç sahipleri dikkat! Motorinden sonra bir indirim de benzine

Araç sahipleri dikkat! Motorinden sonra bir indirim de benzine

Son günlerde akaryakıt fiyatlarında geri çekilme yaşanıyor. Dün motorine gelen 92 kuruşluk indirimin ardından bir indirim de benzine geldi. İşte tüm detaylar...



MOTORİNDEN SONRA BENZİNE DE İNDİRİM GELİYOR!
Güncel olarak İstanbul'un Avrupa yakasında benzin fiyatları 22.72 TL'den satışa sunulmakta. Motorin fiyatları ise 24.48 TL'den satılmakta. Gelen bilgilere göre yarın yani 27 Temmuz Çarşamba sabahı benzin fiyatlarına da indirim yapılacak.

LİTRE FİYATI 22.24 TL OLACAK
Buna göre 27 Temmuz Çarşamba günü benzin fiyatlarına 48 kuruş indirim gelmesi beklenmekte.

Bu geceki indirimle birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 22,24 TL’ye, Ankara’da ve İzmir’de 22,36 TL’ye düşecek.

Motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 24,48 TL, Ankara’da 24,59 TL, İzmir’de 24,61 TL seviyesinde.

Fiyatlar iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık göstermekte.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön