16 / 06 / 2024

Araç sahipleri yandı! Benzine büyük zam!

Araç sahipleri yandı! Benzine büyük zam!

Benzin fiyatlarına bu gece yarısı itibariyle 1 lira 31 kuruş zam yapılacak.



Doların önlemez yükselişi, akaryakıt fiyatlarına da zam olarak yansıyışını sürdürüyor.

Benzine bu gece yarısı yapılacak zamla birlikte araç sahibi vatandaşların beli iyice bükülecek. 

Bütçe açığını kapatmak için tütün, alkol ve akaryakıt fiyatlarına sürekli zam yapan hükümet bugün motorine 1.56 TL indirimcik yapmıştı. İndirimin pas geçtiği benzine ise bu gece yarısından sonra 1 lira 31 kuruş zam yapacak.

Araç sahipleri yandı! Benzine büyük zam!

Son dakika değişikliği olmazsa  benzine yapılacak 1 lira 31 kuruş zam pompa fiyatlarına yansıyacak. Bu gece yarasından sonra saatler 24.01'i gösterdiğinde İstanbul'un Anadolu Yakası'nda benzinin litresi 24 lira 01 kuruşa, Avrupa Yakası'nda ise 24 liraya yükselecek. Benzin Ankara'da 24 lira 16 kuruşa, İzmir'de ise 22 lira 17 kuruşa depolara doldurulacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön