23 / 06 / 2024

Araç sahipleri yandı! Benzine büyük zam!

Araç sahipleri yandı! Benzine büyük zam!

Benzin fiyatlarına bu gece yarısı itibariyle 1 lira 31 kuruş zam yapılacak.



Zam pas geçtiği ve bugün iNdirim yapılan motorin ise İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 24 lira 85 kuruşa, Avrupa Yakası'nda ise 24 lira 83 kuruşa satılacak. Motorin Ankara'da 24 lira 96 kuruşa, İzmir'de ise 24.99 kuruştan depolara doldurulacak.

Geçen ay benzin ile motorin arasındaki fark 8 TL sınırına dayanmıştı. Benzine yapılan zam sonucu aralarındaki fark İstanbul'un Adadolu Yakası kıstas alındığında 84 kuruşa düşecek.

Motorinin litre fiyatı İstanbul’da yılbaşında 11,43 TL idi.

Benzinin litre fiyatı İstanbul’da yılbaşında 12,29 TL idi.

Araç sahipleri yandı! Benzine büyük zam!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Kasım 2022 tarihinde saat 18.37'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.61 Türk Lirası, euro 19,25 Türk Lirası, altının gramı ise bin 59 Türk Lirası değerinde.

Benzine bir zam daha geliyor!

İhracatı kayda bağlı ürünler listesinde değişiklik

Asgari ücrete yeni düzenleme! İşte farklı sistem...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön