14 / 05 / 2024

Araç sahiplerine müjde! Akaryakıtta büyük indirim! İşte detaylar!

Araç sahiplerine müjde! Akaryakıtta büyük indirim! İşte detaylar!

Akaryakıt fiyatlarında görülmemiş indirim yolda! Brent petrolün varil fiyatının düşmesi ile birlikte akaryakıt fiyatlarına indirim bekleniyor. İşte detaylar!



Araç sahiplerine aylar sonra iyi bir haber geldi. Akaryakıtta yapılacak indirim ile birlikte benzin 20 TL altına düşeceği belirtildi. Akaryakıt piyasası uzmanı Cahit Saraçoğlu'nun aktardığına göre, ABD piyasalarının açılmasıyla yurt dışı ürün fiyatlarındaki sert düşüşten dolayı benzin ve motorine indirim gelmesi bekleniyor. İndirim çarşamba gecesi yürürlüğe girecek. Dünya genelinde yoğun makroekonomik veri dalgası, küresel petrol talebine dair belirsizliğe yol açarak fiyatlar üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturmayı sürdürüyor. Brent petrolün varil fiyatı, talep endişelerinin güçlenmesiyle uluslararası piyasalarda 80 doların altına düştü. Aynı anlarda da Batı Teksas türü ham petrolün varili 74,49 dolardan işlem gördü.

BÜYÜK İNDİRİM ÇARŞAMBA GÜNÜ YÜRÜRLÜĞE GİRİYOR!

Benzine 2.15, motorine 1.90 lira indirim geleceği belirtildi. Benzin Nisan 2022 yılından beri ilk kez 20 liranın altına düşecek. Akaryakıt piyasası uzmanı Cahit Saraçoğlu'nun belirttiğine göre indirim çarşamba gecesi yürürlüğe girmesi bekleniyor.

7 ARALIK 2022 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLAR

Benzinin fiyatı: 20,19 TL’den satılmaktadır.

Motorinin fiyatı: 22,97 TL’den satılmaktadır.

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLAR

Benzinin fiyatı: 20,37 TL’den satılmaktadır.

Motorinin fiyatı: 23,13 TL’den satılmaktadır.

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLAR

Benzinin fiyatı: 20,36 TL’den satılmaktadır.

Motorinin fiyatı: 23,20 TL’den satılmaktadır.

MOTORİNE 3 ARALIK'TA ZAM UYGULANDI!

Sektörün öncü isimlerinden edinilen bilgiye göre; 3 Aralık 2022 Cumartesi günü itibarıyla motorin fiyatlarına 1 lira 16 kuruş zam geldi. Benzin fiyatlarında herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

MOTORİNE EN SON NE ZAMAN İNDİRİM GELDİ?

15 Kasım’da motorine 1,56 aynı şekilde 19 Kasım benzine 75 kuruş ve 23 Kasım tarihinde de benzin fiyatlarına 1 lira 16 kuruş indirim uygulandı. 24 Kasım Perşembe günü motorin fiyatlarına 95 kuruş, 25 Kasım Cuma günü benzin fiyatlarına ise 47 kuruş indirim uygulandı. Sektörden edinilen bilgiye göre, 6 Aralık 2022 Salı gününden itibaren motorin fiyatlarına 69 kuruş indirim uygulanmıştı.

Aynı ay içinde 2 kez rapor alınır mı? Raporlu günler sigortadan sayılır mı?

2023 engelli maaşı zammı! Engelli maaşı 2023 ocak ayında ne kadar olacak?

İstanbul Avrupa Yakası TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 nerede yapılacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön