09 / 05 / 2024

Akaryakıtta devrim gibi bir gelişme! Sürücülerin başına talih kuşu kondu!

Akaryakıtta devrim gibi bir gelişme! Sürücülerin başına talih kuşu kondu!

Ziraat Bankası, ekonomik olarak zor günlerin yaşandığı bu dönemde başlattığı akaryakıt kampanyasıyla, araç sahiplerinin yüzlerini güldürüyor. Son dönemlerde akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar, araç sahiplerini ve sürücüleri karar kara düşündürürken pek çok banka çeşitli akaryakıt kampanyaları düzenl



ZİRAAT BANKASI'NDAN AKARYAKIT ALIŞVERİŞİNE 75 TL HEDİYE

Ziraat Bankası, 250 lira ve üzeri 4.’ncü akaryakıt veya otogaz harcamasına 75 lira Bankkart Lira hediye edeceğini ifade etti.

Kampanyanın 16 Şubat 2023 ila 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olduğunu vurgulayan Ziraat Bankası, katılımın Bankart Mobil veya Bankkart internet sitesi üzerinden yapılması gerektiğini vurguladı.

Akaryakıtta devrim gibi bir gelişme! Sürücülerin başına talih kuşu kondu!

ZİRAAT BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI

Ziraat Bankası'nın kampanya şartlarına ilişkin açıklaması şöyle:

“16 Şubat 2023- 31 Mart 2023 tarihlerinde Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan çeşitli günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 Türk Lirası ve üzeri 4’ncü akaryakıt veya otogaz harcamalarınıza 75 lira Bankkart Lira verilecektir.

Ziraat Bankası'nın başlattığı yakıt kampanyasından; Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliğiyle yararlanabilir.

Bankkart ücretsiz kartlar kampanya kapsamında değildir. Kampanyaya katılım yalnızca esas kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Ayrıca, ek kartlarla yapılan harcamalar ise esas kart sahibi müşterinin harcamaları kapsamında değildir.”

Kazanılan Bankkart Liraları, 6 Nisan 2023’te hesaplara yükleyeceğini duyuran Ziraat Bankası, Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemlerin kampanya çerçevesinde ödül kazanamayacağını vurguladu.

ZİRAAT BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI BAŞVURU SAYFASI

EYT’de bayram ettiren yeni gelişme! EYT’liler sonunda muradına eriyor!

SGK’lılara yeni müjde! En az 6 bin TL hesaplara yatacak! Resmi Gazete’de yayımlandı! Bu parayı hemen alın!

Altında nokta atışı yorumlar yapan iki büyük kurum altın yükselecek mi sorusunu çok net yanıtladı! Duyanlar şoke oldu!


Geri Dön