03 / 05 / 2024

Tesla Elon Musk’ı üzdü! Sürücüsüz otomobil hayal mi oldu?

Tesla Elon Musk’ı üzdü! Sürücüsüz otomobil hayal mi oldu?

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla’dan bugünlerde ardı ardına kötü haberler geliyor. Son olarak Tesla cephesinde yaşanan gelişme, sürücüsüz otomobilin geleceğine yönelik karamsarlık yarattı.



Tesla’nın hisseleri, Ekim ayının ilk günlerinden bu yana değerinin yarısından fazlası eridi. Tesla cephesinden Elon Musk’a bir kötü haber de sürücüsüz otomobil projesine ilişkin geldi. Ünlü şirketin iddialı projesi olan tam otonom sürüş sistemi FSD Beta, ünlü iş insanının belirlediği rakamlardan çok daha geride kalarak hayal kırıklığına sebep oldu.

Tesla Elon Musk’ı üzdü! Sürücüsüz otomobil hayal mi oldu?

OTONOM SÜRÜŞTE İDDİALIYDI AMA…

Shiftdelete.net’in haberine göre, otonom sürüş konusunda en başta gelen otomobil üreticilerinden bir tanesi olan Tesla, elektrikli otomobil konusunda da iddiası büyük şirketlerden biri. Otomobil ürünlerinde çok sayıda sürücü destek sistemi bulunan Tesla, çeşitli seviyelerde otonom teknolojileri sunuyor. Tesla’nın bütün otomobilleri, standart olarak Seviye 2 otonom teknolojisi olan Autopilot sistemi ile donatılırken, öte taraftan Full Self-Driving (FSD) adlı daha üst seviye teknoloji de satın alınabiliyor.

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla’dan bugünlerde ardı ardına kötü haberler geliyor. Son olarak Tesla cephesinde yaşanan gelişme, akıllara sürücüsüz otomobilin geleceğinin ne olacağı sorusunu getirdi


Geri Dön