28 / 04 / 2024

Elon Musk'tan yatırım tavsiyesi: Altın ya da dolar almayın, ev alın

Elon Musk'tan yatırım tavsiyesi: Altın ya da dolar almayın, ev alın

Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, dolar ve altın alımını desteklemediğini vurgulayarak, ev gibi fiziksel yatırımlar ile şirketlerin hisse senetlerine yatırım yapılması gerektiğini söyledi.



Geçtiğimiz aylarda kripto paralara olan ilgisi nedeniyle kripto para piyasalarının bile yakından takip ettiği ABD’li milyarder Elon Musk, yatırım tavsiyelerine bir yenisini ekledi. Altın ve dolar yatırımının doğru olmadığını savunan Musk, yatırımcılara ev gibi fiziksel yatırımlar ve şirketlerin hisse senetlerinin alınması yönünde tavsiyede bulundu.

haberler.com'un haberine göre; Amazon’un sahibi Jeff Bezos’la beraber dünyanın en zengin iş insanı sıralamasında birincilik yarışı içinde olan Musk’tan oldukça dikkat çekici bir yatırım tavsiyesi geldi.

Elon Musk tan yatırım tavsiyesi: Altın ya da dolar almayın, ev alın

ALTIN VE DOLAR ALIMINA DESTEK VERMİYOR

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla ile uzay taşımacılığı şirketi SpaceX'in kurucusu ve sahibi Musk, artan enflasyona karşı nasıl bir yatırım yapılması gerektiği sorusunu yanıtladı. Klasik olarak dolar ve altın alımını desteklemeyen Musk, ev gibi taşınmaz varlıklara yatırım yapılması gerektiğini ve bu şekilde vatandaşların enflasyondan korunabileceğini savundu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön