12 / 05 / 2024

yatırım tavsiyesi

yatırım tavsiyesi

Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, dolar ve altın alımını desteklemediğini vurgulayarak, ev gibi fiziksel yatırımlar ile şirketlerin hisse senetlerine yatırım yapılması gerektiğini söyledi.

40'larında emekli olan çiftten yatırım tavsiyesi: Gayrimenkulle daha fazla para kazanabilirsiniz! 

Henüz 40'larında gayrimenkul, endeks fonları ve hisse senedi yatırımları ile erken emekli olan çift, yatırım tavsiyelerini sıraladı. İşte ayrıntılar...

JPMorgan'dan nakitten daha fazla kazandıracak yatırım tavsiyesi!

JPMorgan Asset Management’e göre portföyün yüzde 60’ını hisse senetlerine, yüzde 40’ını da tahvillere yatırmaya yönelik yatırım stratejisinin önümüzdeki 10 yıllık dönemde nakitten daha fazla kazanç getirecek.

İslam Memiş'ten yeni yatırım aracı tavsiyesi! Ne altın ne gümüş ne borsa ne de dolar

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken uyarılar yaptı. Uzun vadeli yatırım yapmak isteyen vatandaşlara bu madeni öneren İslam Memiş, 'Bu tarafa yatırım yapanlar servet kazacak' diyerek tarihi fırsatı açıkladı.

İslam Memiş’ten büyük kâr ettirecek yeni yatırım tavsiyesi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çeyrek altın ve cumhuriyet altınındaki işçilik farklarına dikkat çekti. Gam altın yerine yeni bir yatırım aracını paylaşan Memiş, bunu arkadaşına önerdiğini söyledi.

İslam Memiş’ten altından çok kazandıracak yatırım tavsiyesi! “3 yıl önce 2,5 TL’ydi, şimdi 16 TL”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ve altındaki rekora ilişkin birtakım açıklamalarda bulundu. Altına rakip olacak başka bir yatırım aracından bahseden Memiş, bu yatırım aracının rekor seviyeye yükseleceğini söyledi.

2011’de Bitcoin satın alan milyarderden yeni yatırım alanı tavsiyesi!

Bitcoin’i 2011’de satın alan milyarder, yeni yatırım alanlarını açıkladı. İşte bütün ayrıntılar...

İslam Memiş'ten bomba gibi tavsiye! Altından da dolardan kaçın diyor, işte yeni yatırım aracı

2023 yılı için yatırım öngörülerini sıralayan finans uzmanı İslam Memiş, çarpıcı gram altın, ons altın, gram gümüş ve ons gümüş tahmini yaptı. Memiş, 100 bin TL'si olan bir kişinin nelere, ne şekilde yatırım yapması gerektiğini söyledi. İşte, 2023 yatırım tavsiyesi ile ilgili tüm detaylar...

Altında treni kaçıranlar için bir fırsat daha! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yükselen altın karşısında alım gücü olmayan yatırımcıya kazandıran başka bir yatırım aracı önerisinde bulundu. İşte "Getirisi çok" diyen Memiş'in tavsiyesi...

Altın trenini kaçıranlar dikkat! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Son dönemlerde gözlerin üzerinde olduğu altında büyük yükseliş yaşandı. Altın almaya güç yetmeyecek hale gelirken uzman isim uyardı. Altın alamayacak olanların yeni yatırımı paylaştı. İşte tüm detaylar...

Altın ve gümüş için "yatırım yap" tavsiyesi

Enflasyon ve dolar karşısında güvenli yatırım aracı ne? Küresel piyasalarda derin dalgalanmalar olurken, dev kuruluş yatırımcılarına "emtia alın" tavsiyesinde bulundu. Hangi yatırım aracının değeri nasıl değişti?

Euro mu Dolar mı Gram Altın mı Gümüş mü? Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten çok konuşulacak yatırım tavsiyesi

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, nereye yatırım yapsak diye düşününler için dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Memiş; Euro, Dolar, Sterlin, Gram Altın ve Gümüş ile ilgili dikkat çeken tavsiyelerde bulundu.

Elon Musk'tan yatırım tavsiyesi: Altın ya da dolar almayın, ev alın

Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, dolar ve altın alımını desteklemediğini vurgulayarak, ev gibi fiziksel yatırımlar ile şirketlerin hisse senetlerine yatırım yapılması gerektiğini söyledi.

JPMorgan'dan gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesi!

Hedge fonlarının, Fed’in varlık alımlarını azaltmasının piyasadaki oynaklığın armasına neden olması ve tahvil fiyatlarını baskılaması sonucunda fırsat sunacağını tahmin eden JPMorgan stratejistleri, gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesinde bulundu.

yatırım tavsiyesi Haberi

yatırım tavsiyesi

Geçtiğimiz aylarda kripto paralara olan ilgisi nedeniyle kripto para piyasalarının bile yakından takip ettiği ABD’li milyarder Elon Musk, yatırım tavsiyelerine bir yenisini ekledi. Altın ve dolar yatırımının doğru olmadığını savunan Musk, yatırımcılara ev gibi fiziksel yatırımlar ve şirketlerin hisse senetlerinin alınması yönünde tavsiyede bulundu.

haberler.com'un haberine göre; Amazon’un sahibi Jeff Bezos’la beraber dünyanın en zengin iş insanı sıralamasında birincilik yarışı içinde olan Musk’tan oldukça dikkat çekici bir yatırım tavsiyesi geldi.

ALTIN VE DOLAR ALIMINA DESTEK VERMİYOR

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla ile uzay taşımacılığı şirketi SpaceX'in kurucusu ve sahibi Musk, artan enflasyona karşı nasıl bir yatırım yapılması gerektiği sorusunu yanıtladı. Klasik olarak dolar ve altın alımını desteklemeyen Musk, ev gibi taşınmaz varlıklara yatırım yapılması gerektiğini ve bu şekilde vatandaşların enflasyondan korunabileceğini savundu.

ABD...