29 / 04 / 2024

Binance'ın CEO'sundan Elon Musk uyarısı!

Binance'ın CEO'sundan Elon Musk uyarısı!

Kripto para borsalarında en çok tercih edilen birimlerinden birimi Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao, iş insanı Elon Musk'ın değerlendirmelerine yönelik açıklamalarda bulundu. 



Son günleri hareketli bir şekilde geçiren kripto para borsasına yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre;  Binance CEO'su Changpeng Zhao, Binance'de son zamanlarda yaşanan aksaklıklar hakkında değerlendirme yaptı. Zhao, sistemde yaşanılan problemlerin piyasada yaşanan sık hareketlerden  meydana geldiğini dile getirdi. 

Elon Musk uyarısı

Elon Musk'ın yaptığı paylaşımlarla kripto para borsasına yön vermesi konusunda Zhao "Musk'ın sözleri kripto para piyasalarını hareket ettiriyor, dikkatli olunması gerekiyor" yorumunu yaptı. 

Binance ın CEO sundan Elon Musk uyarısı!

Geçtiğimiz günlerde Musk'ın Tesla'nın otobüllerini Bitcoin ile satmayacağını açıklamasından sonra Zhao Elon Musk'ı Twitter'dan takip etmeyi bırakmış, bunu farkeden takipçisine ise "Bunu büyük bir mesele haline getirmedim, ancak fark ettin" dedi ve "Bu kendisine ya da başka bire karşı yaptığım bir şey değil. İstediğini söyleyebilir. Zaten çok fazla insan takip etmiyorum" açıklamasını yaptı.

Kripto paralara çin etkisi

Çin'deki regülatörler finans sektörüne kripto paralarla hizmet vermeyi geçtiğimiz günlerde yasaklamıştı. Alınan bu karar sonrası Bitcoin'de büyük düşüş yaşandı. Coinbase'in hisseleri yüzde 10 oranında gerilemişti. Binance'de ise işlemler teknik aksaklık nedeniyle durdu. 

Binance ın CEO sundan Elon Musk uyarısı!

Eski arkadaşlar 

Milyarder iş adamı Elon Musk ile Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao'nun kolej zamanından arkadaş olduğu öne sürüldü.

Kripto para borsalarında Elon Musk düşüşü sona erdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön