02 / 05 / 2024

Arap yatırımcılar Bursa`ya akın etti!

Arap yatırımcılar Bursa`ya akın etti!

Arapların Bursa sevgisi, yabancıya gayrimenkul satışına izin veren yasa ile yatırıma dönüştü. Sinpaş GYO Satış ve Pazarlama Müdürü İşmen, `Körfez ülkelerine satışlarımızda patlama yaşanıyor` dedi.




Bursa`nın Körfez ülkelerinde turizm sektörü için başlattığı tanıtım atağı gayrimenkul satışlarıyla meyvelerini vermeye başladı. Yabancıya mülk edinme hakkının da yasalaşmasıyla Arap yatırımcılar Bursa`ya akın etti. 


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen, başta Kuveyt olmak üzere Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri`nden Bursa Modern evlerine büyük ilgi olduğunu söyledi. İşmen, ``Son günlerde bu ülke vatandaşlarına yaptığımız satışlarda patlama yaşanıyor`` dedi.


PROJEMİZ DİKKAT ÇEKTİ


Ümit İşmen, Arapların bu şehrin havasını ve yemeklerini çok sevdiklerini, tarihi ve turistik mekanlara büyük ilgi duyduklarını ifade etti. Bursa`nın İstanbul`daki kaostan uzak bir şehir olduğunu belirten İşmen, ``Projemizin de nitelikli olması yatırımlarda Bursa`yı öne çıkardı. Özellikle 230 bin liradan başlayan fiyatlarla sattığımız 2+1 ve 320 bin liradan başlayan 3+1 dairelerimiz talep görüyor`` diye konuştu. 


`HERKES EKMEK YİYOR`


İşmen, yabancıya mülk edinme hakkının verilmesiyle Arapların Türkiye`ye yatırıma yöneldiklerini söyledi. İnşaat firmalarının Türkiye`nin lokomotif sektörlerinden biri olduğuna dikkat çeken İşmen, ``Söz konusu düzenleme ile hem ihracat yapıyoruz hem de mal bizde kalıyor. Buraya gelenler ülkeye döviz getiriyor, alışveriş yapıyor. Kısacası bu işten herkes ekmek yiyor`` dedi.

   

`ULUSLARARASI FUAT ATAĞI`


Ümit İşmen, 18-23 Kasım tarihleri arasında Kuveyt, 25-29 Kasım tarihleri arasında da Katar`da gerçekleştirilecek uluslararası emlak fuarlarına katılacaklarını vurguladı. Söz konusu fuarlar için hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden İşmen, ``Buradan belirlediğimiz satış hedefiyle döneceğimize inanıyorum. Umutluyuz`` diye konuştu. 


CEVİZLİ ETABINDA TESLİMAT OCAKTA


Ümit İşmen, Bursa Modern`de İpekyolu ve Ottomanors`ın ardından Cevizli etabında da ocak ayından itibaren teslimatlara başlayacaklarını kaydetti. Cevizli etabının 388 dairelik blok ve yalılardan oluştuğunu belirten İşmen, ``Bloklarımızdaki daireleri mutfak ankastreleri de dahil olmak üzere full dekorasyonla teslim ediyoruz`` dedi. Ümit İşmen, `yılın fırsatı` kampanyası ile 48 ay vade farksız ve faizsiz, yüzde 10 indirimli ödeme planıyla satış yaptıklarının altını çizdi. İşmen, vatandaşların kampanyaya büyük ilgi gösterdiklerini de sözlerine ekledi. 


Bursa Olay


Geri Dön