03 / 05 / 2024

Araştırmacılar açıkladı! 2023 bitcoin ticaretinde garanti kar sağlayacak! 

Araştırmacılar açıkladı! 2023 bitcoin ticaretinde garanti kar sağlayacak! 

Araştırmacılar, Çin Yeni Yılı Bitcoin Ticaretinin Garantili Kâr Olduğunu Söyledi



Dijital varlık finansal hizmetler platformu Matrixport'un yeni bir raporuna göre , Çin Yeni Yılı'nın son sekiz yıldır Bitcoin yatırımcıları için hazırladığı şey tam olarak buydu.

Markus Thielen, "Çin Yeni Yılı'nın ilk gününün sonunda Bitcoin satın almak ve 10 işlem günü sonra satmak, ortalama olarak %9 getiri sağlardı ve son sekiz yılın tamamı (2015-2022) olumlu getiriler gösterirdi." Matrixport'ta araştırma başkanı, bir not yazdı .

Thielen'e göre bu, 22 Ocak Pazar günü Bitcoin satın alan ve 1 Şubat Çarşamba günü pozisyondan çıkan yatırımcıların ticaretten %9 kârla ayrılabileceği anlamına geliyor.

Araştırmacılar açıkladı! 2023 bitcoin ticaretinde garanti kar sağlayacak! 

Thielen, Decrypt'e "Çin, uzun yıllardır Bitcoin üzerinde büyük bir etkiye sahip" dedi . "İnsanlar bir araya geldiklerinde konuşurlar." Yukarıdaki grafiğin gösterdiği gibi, 2017 Ay Yeni Yılı'ndan sonraki on günlük ticaret dönemi, bayram döneminde %15'lik artışla son sekiz yılın en kârlı dönemiydi ve bunu 2021'de %14 ve 2016'da %13 takip etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön