17 / 05 / 2024

Araştırmacılar açıkladı! 2023 bitcoin ticaretinde garanti kar sağlayacak! 

Araştırmacılar açıkladı! 2023 bitcoin ticaretinde garanti kar sağlayacak! 

Araştırmacılar, Çin Yeni Yılı Bitcoin Ticaretinin Garantili Kâr Olduğunu Söyledi



Thielen, "İdeal zamanlama için birikmiş ortalama Bitcoin getirisi 15-19 gün civarındadır, çünkü fiyatlar Çin Yeni Yılı'nın ilk gününde satın alındığında +%12 artma eğilimindeydi ve 15-19. günlerde zirveye ulaştı." .
Bitcoin'in yükseliş dolu yeni yılıKripto piyasalarının 2022'de yaşadığı kargaşanın ardından Bitcoin, yılın başından bu yana dünyanın en büyük kripto para biriminin fiyatının yaklaşık %38 artmasıyla Ocak ayında şu ana kadar olasılıklara meydan okudu.

CoinGecko'ya göre 1 Ocak'ta 16.520 dolardan işlem gören BTC, Cumartesi günü 23.282 doları gördü ve şu anda 22.900 dolar civarında el değiştiriyor .Matrixport araştırmacısı tarafından özetlenen model devam ederse, bu, 24 saatin en yüksek seviyesi olan 22.948 $'a dayanarak, 1 Şubat'a kadar Bitcoin fiyatının 25.000 $'ı aşabileceği anlamına gelir.

Araştırmacılar açıkladı! 2023 bitcoin ticaretinde garanti kar sağlayacak! 

Bu senaryonun gerçekte gerçekleşip gerçekleşmediğini zaman gösterecek, ancak bazı uzmanlar mevcut ralliden bahsederken, deneyimsiztüccarları cezbedebilecek olası bir boğa tuzağı konusunda şimdiden uyarıda bulundular.

Bu arada en son CoinShares raporu, yatırımcıların geçen hafta Bitcoin yatırım ürünlerine karşı oldukça temkinli bir yaklaşım sergilediğini ve kısa pozisyonların ABD fon girişlerine büyük bir farkla hakim olduğunu gösteriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön