02 / 05 / 2024

Arazide SUV konforu; Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain. İşte C-Serisi All-Terrain'in 16 Şubat 2023 fiyat listesi

Arazide SUV konforu; Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain. İşte C-Serisi All-Terrain'in 16 Şubat 2023 fiyat listesi

Mercedes-Benz'in Offroad aracı yeni C-Serisi All-Terrain'in Şubat 2023 fiyatı açıklandı. Peki Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain'in güncel fiyatı ne kadar oldu? İşte Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain'in 16 Şubat 2023 fiyat listesi..




Yerden yükseklik, kaput üzerindeki çizgiler, özel tamponlara sahip güçlü dış tasarım ve motor alt koruması, Yeni C-Serisi’nin dayanıklılığına ve gücüne vurgu yapıyor. Yol sizi nereye götürürse götürsün sorunsuz bir sürüş vadeden  yeni C-Serisi All-Terrain, fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Yüksek fiyat etiketiyle karşımıza gelen otomobilin özellikleri incelendiğinde ise yok yok dedirtiyor. Peki sıfır km bir Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain ne kadara satılıyor? İşte Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain'in özellikleri ve güncel fiyatı...

Yeni C-Serisi All-Terrain, Mercedes'in Offroad karakterini yansıtıyor. SUV tasarımına sahip olan araç, hem iç hem de dış tasarımıyla ilk görüşte kendine hayran bırakıyor. Ayrıca Yeni C-Serisi All-Terrain'in çok sayıda öne çıkan konfor özelliği de bulunuyor.

ENERGIZING Paketleri, sürüş sırasında rahatlığı artırıyor. Çeşitli konfor sistemleri araçta birbirine bağlanıyor ve bireysel durum alınıyor. Böylelikle Yeni C-Serisi All-Terrain sürücüye monoton veya stresli sürüş durumlarında destek oluyor.

Hafıza Paketi ile ön koltukların ayarı tamamen elektriklendiriliyor. Bu paket ile azami üç kişinin koltuk ayarı kaydedilebiliyor.

Ön camdaki sanal gösterge panelinde sürücüye hız, hız sınırları, ikaz mesajları veya navigasyon talimatları gibi önemli bilgiler gösteriliyor. Böylelikle dikkati sürüş süresince yolda kalıyor.

Peki Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain'in teknik özellikleri neler? İşte Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain'in teknik özellikleri ve 16 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön