28 / 04 / 2024

Arçelik Imperium TV'lerde 1.300 TL indirim fırsatı!

Arçelik Imperium TV'lerde 1.300 TL indirim fırsatı!

Arçelik, televizyon almak isteyenlere çok özel bir kampanya sunuyor. Kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve kampanyaya dahil olan satın alınan ürünler içindeki en cazip fiyatlı ürün için tavsiye edilen satış rakamı uygulanacak...



Türkiye'nin en iyi beyaz eşya firması Arçelik'ten yine yine cazip bir kampanya geldi. Arçelik, ekim ayında
Imperium 9 Serisi A55 C 985 BE / 55" 4K Smart Android TV'de 1.300 TL indirim fırsatı sunuyor. Kampanya ve ürün ile ilgili ayrıntılar...

Imperium 9 Serisi A55 C 985 BE / 55 4K Smart Android TV'de, Android işletim sistemi bulunuyor. Renk geliştirme teknolojisi ile mükemmel renkler ve zengin renk paleti ile her karede gerçeğe daha yakın renkler sunuyor.

HDR ile sinematik kalitede net görüntü sağlayarak, LCD ve LED panel teknolojisine göre çok daha net ve yüksek kontrastlı görüntüde sunuyor. Dört dörtlük görüntü ve çözünürlük deneyimi sunan 4K Arçelik TV'nin inç/ekran boyutu 55'/139 cm. Ekran çözünürlüğü ise FHD TV’den 4 kat daha fazla piksele sahip olan 4K UHD TV ile her sahnedeki en küçük ayrıntıları bile görebilirsiniz. 4K UHD TV'ler yüksek çözünürlüklü, kusursuz, gerçek bir görüntü deneyimi yaratıyor.

Dinamik bir HDR formatı bulunan Dolby Vision, bu formatı destekleyen içeriklerdeki her bir sahneyi daha kaliteli bir görüntü deneyimi için optimize ediyor. Aynı zamanda en parlak ve en karanlık noktalar arasındaki derinliği ortaya çıkararak daha fazla detay görmenizi de sağlıyor.

 Arçelik Imperium TV lerde 1.300 TL indirim fırsatı!

ANDROİD İŞLERTİM SİSTEMİ

Android işletim sistemine özel binlerce oyun ve uygulamaya erişip TV'nize kumandanızdan* Google Asistan ile sesli komut verebilirsiniz.

WCG RENK GELİŞTİRME TEKNOLOJİSİ

Arçelik TV'nizdeki Renk Geliştirme Teknolojisinin (WCG) sunduğu geniş renk dünyası ile en gerçekçi görüntü kalitesini ve en canlı parklar renkleri yakalayın.

HDR 10+ TEKNOLOJİSİ

Arçelik TV’lerdeki HDR 10+ teknolojisi ile görüntüdeki ışık seviyesi analiz edilir; en parlak ve en karanlık kısımlarını olduğundan daha koyu ya da olduğundan daha parlak görmemizi sağlar. HDR10+ teknolojisi, standart HDR10’a göre sahnelerde daha gelişmiş iyileştirmeler sunmaktadır.

ARÇELİK AKILLI KUMANDA

Telefonunuza indireceğiniz uygulama ile TV’nizi kolayca kontrol edebilirsiniz. İstediğiniz kanal listenizi oluşturun, touchpad ve telefon klavyesiyle internette kolayca dolaşın!

2 YIL YERİNE 3 YIL GARANTİ

Yaygın servis ağı desteği ve eşsiz güvencesiyle uzun yıllar boyunca televizyon izleme keyfiniz bozulmayacak.

IMPERIUM 9 SERİSİ A55 C 985 BE / 55" 4K SMART ANDROİD TV NE KADAR?  6 EKİM 2023 FİYAT LİSTESİ...

Imperium 9 Serisi A55 C 985 BE / 55" 4K Smart Android TV fiyatı: 2.199 TL

Oliz Özel fiyatı ise: 20.899 TL

AYRINTILAR İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 6 Ekim 2023 tarihinde saat 18.40'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.62 Türk Lirası, Euro 29.25 Türk Lirası, altının gramı ise 1.607 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik'ten 9 kg kurutma makinesinde dev indirim kampanyası!

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

 


Geri Dön