30 / 04 / 2024

Arçelik OV 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak'ta şok indirim! 21 Mart 2023 listesi

Arçelik OV 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak'ta şok indirim! 21 Mart 2023 listesi

Arçelik OV 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak, dokunmatik kontrol mekanizması ve vitroseramik yapısı ile mutfaklarda yerini alıyor. Peki elektrikli ocak indirimle ne kadara satılıyor? 



Arçelik OV 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocak ta şok indirim! 21 Mart 2023 listesi
Arçelik vitroseramik ocak düz ve pürüzsüz yüzeyi ile özel kaplaması sayesinde son derece kullanışlı bir ürün olarak karşımıza çıkar. Mutfaktaki en iyi yardımcınız olan ankastre ocak, hassas dokunmatiği sayesinde ısı ayarlarını sorunsuz şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. 

Düz yüzeyi ve elektrikli olmasıyla ilgi çeken ocak üstün performansı ile kullanıcılardan tam not alarak hızlı şekilde ısınır ve yemeklerinizi tam kıvamında pişirir. Yeni nesil teknoloji ile geliştirilen ankastre ocak, pratik ve çok kullanışlıdır.Arçelik OV 643 T Siyah Vitroseramik Elektrikli Ankastre Ocakta pişirme gözlerinin sıcaklığını birkaç basit adım ile yapabilir, en uygun ısı ayarını ihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz.

Gelişmiş dokunmatik ekran, komutları anında algılayarak ihtiyaç ve beklentilerinizi karşılar.Arçelik OV 643 T ankastre elektrikli ocak, vitroseramik yapıyla karşımıza çıkar. Elektrikle işlevsel hale gelen cihazın 4 gözlü yapısı sayesinde aynı anda birden fazla yemek pişirebilirsiniz. Elektrikli ocak üzerinde bulunan dokunmatik kontrol paneli üzerinden kısık, orta ve yüksek sıcaklık ayarlarını kolaylıkla yapabilir, pratik bir kullanım elde edebilirsiniz.

Anlaşılır kontrol ekranı ile kullanıcı dostu bir deneyim yaşar ve ekran yapısı ile istediğiniz yemeği pişirebilirsiniz.Atıl ısı göstergesi bulunan cihazda aynı zamanda açma, kapama, sıcaklık ve pişirme modu değiştirme gibi ayarlamaları LED ekran üzerinden kontrol edebilir, ocağın kontrolünü güvenli şekilde sağlayabilirsiniz.Tüm ocak bölmeleri 9 farklı ısı kademesiyle çalışır. Hazırladığınız tarife bağlı olarak ısı değişikliklerini dokunmatik ekran üzerinden yapabilir, modern görünümlü oağın keyfini çıkarabilirsiniz.

Peki Arçelik elektrikli ankastre ocak indirimli fiyatıyla nerede ne kadara satılıyor? 


Geri Dön