01 / 05 / 2024

Arçelik; yeni 2537 D derin dondurucusunu tanıttı!

 Arçelik; yeni 2537 D derin dondurucusunu tanıttı!

Arçelik yaz aylarında yiyeceklerinizin bozulmadan uzun süre taze kalması için mükemmel bir seçenek sunuyor



 A+++  enerji sınıfında bulunan  (%48 daha az elektrik tüketimi ; 237 kwh yerine 124 kwh), 232 lt sınıfında en verimli derin dondurucu olan Arçelik 2537 D derin dondurucu, üstten kapaklı olması dolayısıyla da son derece pratik. Taze yaz sebze ve meyvelerini dondurucunuzda depolayıp, kış aylarında yaz tazeliğini tatmak sizin elinizde.


Ürünün  kapağı ile gövdesini birleştiren contadaki antibakteriyel katkı maddesi ,conta yüzeyinde bakterilerin üremesini ve küf oluşumunu engelleyerek yiyeceklerin daha sağlıklı ve taze kalabileceği hijyen ortamı  sağlıyor. Saklama sepeti ve hızlı dondurma özelliği bulunan ürün, geniş iç hacmi, iç aydınlatma sistemi  gibi özellikleriyle de dikkat çekiyor. 67 saat sıcaklık yükselme süresi bulunan üründe elektrik kesilmesi durumunda 2,5 gün yiyeceklerinizi dondurucuda muhafaza etmeye devam edebiliyorsunuz. 


Arçelik 2537 D derin dondurucu aynı zamanda -15C ortam sıcaklığında bile problemsiz çalışma, 24 saatte 15 kg dondurma kapasitesi, 38 dBA ses seviyesi ile sessiz çalışma gibi özellikleri ile de öne çıkmaktadır.


Ürün Fiyatı: 1399 TL



Geri Dön