04 / 05 / 2024

arçelik ürünleri

arçelik ürünleri

Teknoloji ve tasarımın eşsiz uyumuyla sürekli yenilikler sunan Arçelik yeni Piano serisini tüketiciler ile buluşturuyor. Piano Serisi, teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumuyla hayatınızı güzelleştiriyor.

Arçelik iletişim bilgilerini yayınladı!

Arçelik A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Arçelik iletişim bilgilerini yayınladı. Firma, Sütlüce Beyoğlu' nda Karaağaç Caddesi üzerinde yükseliyor...

Arçelik, Buzdolabı'nda kablosuz internet sunuyor!

Arçelik eşi benzeri bulunmayan bir ürün sunuyor. Arçelik’in yeni buzdolabı, mutfaktaki kullanımın yanı sıra üzerinde bulunan tablet ekranı ile kablosuz olarak internete girmeye olanak tanıyor...

Arçelik elektrikli ocaklarda ücretsiz keşif hizmeti uygulaması başlattı!

Ankastre cihazlarda en çok tercih edilen ve en çok sevilen marka olan Arçelik, indüksiyonlu ve elektrikli ocaklarda pazarda ilk kez kapsamlı ücretsiz keşif hizmeti uygulaması başlattı...

Arçelik Ramazan ve Bayram için sağlıklı pişirme ünitelerini tanıttı!

Arçelik, Ramazan ayı ve Ramazan Bayram sofralarında sağlıklı yiyecekler için birbirinden üstün özelliklere sahip pişirme seçenekleri sunuyor. Arçelik Ramazan ve Bayram için sağlıklı pişirme ünitelerini tanıttı...

Arçelik, LivingKitchen 2013 Fuarı'na 2 markasıyla katıldı!

Arçelik AŞ, Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen LivingKitchen 2013 Uluslararası Mutfak Mobilyaları ve Aksesuarları Fuarı'na bu yıl iki markasıyla katıldı

Arçelik; yeni 2537 D derin dondurucusunu tanıttı!

Arçelik yaz aylarında yiyeceklerinizin bozulmadan uzun süre taze kalması için mükemmel bir seçenek sunuyor

Arçelik, Fullfresh teknoloji buzdolaplarını sundu!

Türkiye’nin en çok tercih edilen, çevreyle dost markası Arçelik, ‘Fullfresh’ teknolojisiyle yiyecekleri ilk günkü gibi taptaze tutan No-Frost buzdolaplarını tüketicilerin beğenisine sundu

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik, mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayına özel 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Arçelik'ten kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Arçelik'ten ekim ayına özel 11 kg çamaşır makinesinde indirim fırsatı!

Arçelik, çamaşır makinesi isteyenlere özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. Bu kapmaya kapsamında 11 kg çamaşır makinelerinde indirin fırsatı sunuyor. Kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir ve stoklarla sınırlıdır.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Arçelik Gurme Fry az yağlı fritöz ailesinde ikinci üründe yüzde 50 indirim!

Arçelik fritöz almak isteyenlere çok özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya dahil olan satın alınan ürünler içindeki en cazip fiyatlı ürün için tavsiye edilen satış rakamı üzerinden yüzde 50 indirim uygulayacak.

Yiru Çelik Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiru Çelik Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Doğan tarafından kuruldu.

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ayşar tarafından kuruldu.

Kazan temizleme ve çamaşır ekleme özellikli Arçelik 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik’ten yeni evlenecek çiftlere ve çamaşır makinesi almak isteyen kişilere indirim müjdesi geldi. Arçelik, 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim kampanyasını başlattığını duyurdu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik, evinde yoğurt yapmak isteyenler için yoğurt makinesini üretti. Büyük ses getiren bu ürün Arçelik’in resmi internet sitesinde tanıtıldı.

Arçelik’ten yılda bir gelecek kampanya! 10120 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim!

Arçelik’ten beyaz eşya alacaklara dev indirim müjdesi geldi. Arçelik, 20 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim sağlayacağını duyurdu. Gelen indirim haberinin ardından beyaz eşya almak isteyenler ürünlerin fiyatlarını araştırmaya başladı.

Hepsiburada’da Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi'nde 36 ay kredi fırsatı!

Hepsiburada, çamaşır makinesi almak isteyenlere güzel haberi duyurdu. Arçelik 9101 PMB Çamaşır Makinesi, 36 ay kredi imkânıyla Hepsiburada’da satılmaya başlandı.

Arçelik'ten indirim fırsatı! Çamaşır makinelerinde fiyatlar düştü! 18 Haziran 2023 fiyat listesi...

Su ve enerji tasarrufu sağlayarak yarı zamanda daha etkili ve verimli yıkama yapan Arçelik Aquatouch Teknolojili çamaşır makinelerinde 2.000 TL indirim fırsatı haziran ayı sonuna kadar devam edecek. Peki, Aquatouch Teknolojili Çamaşır Makineleri ne kadar?

arçelik ürünleri Haberi

arçelik ürünleri

Arçelik, ankastre fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, buzdolabı, kurutucu ve çamaşır makinesinden oluşan Arçelik Piano Serisi’ni tüketicilerin beğenisine sundu. Piano Serisi, teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumuyla hayatınızı güzelleştiriyor.


9784 ZCI Ankastre Multifonksiyon Fırın


80 litre hacme sahip Arçelik Piano Serisi ankastre fırın 13 fonksiyon ve 79 adet hazır yemek programına sahip. Divide & Cool özelliğiyle iki ayrı bölmede, koku ve tatları karıştırmadan farklı sıcaklık ve zamanda pişirme yapabilen fırın, 310 °C sıcaklıkta çıtır, çıtır hızlı pizza pişirme fonksiyonu ile de dikkat çekiyor. Hızlı ısıtma özelliği, surf pişirme teknolojisi, elektrikli ızgara, elektronik fırın kontrolü, otomatik fırın içi halojen aydınlatma, kolay temizlenebilir gri emayeli fırın içi, kolaylıkla sökülebilir 6 kademeli yan tel raflar, oleofobik nano cleanzone kaplamalı kir ve leke tutmayan fırın kapak...